Trei femei au rapit un barbat si l-au violat pe rand. Potrivit site-ului zimdiaspora.com, barbatul de 18 ani plecase putin de la serviciu sa cumpere ceva, cand langa el a oprit o masina. Din ea au coborat trei femei care l-au obligat sa urce cu ele in autoturism. Ajunsi langa o biserica din oras, femeile l-au dat jos, l-au tarat pana in parohia acesteia si l-au inchis acolo. Spre seara, au revenit si l-au violat pe rand. A doua zi, de dimineata, l-au urcat in masina si l-au dus pe strada de unde il rapisera. Integral in Libertatea.

O noua moda: mancatul din toaleta. Un lant de restaurante din Hong Kong a avut real succes dupa ce a venit cu o idee cel putin bizara: servirea mancarii in vase de toaleta in miniatura. Astfel, cei care au vrut sa incerce un pranz sau o cina inedita au luat cu asalt restaurantele Modern Toilet. Restaurantele servesc mancarea in closete de toaleta in miniatura sau in pisoare si chiuvete, in timp ce clientii stau asezati pe closete in marime reala si sunt inconjurati cu conducte de baie transformate in mese si suporturi de lumini. Integral in Libertatea.

Suspect prins pe baza celui mai prost portret robot. Politia din Bolivia a reusit sa dea de urma unui barbat acuzat de crima pe baza celui mai prost portret robot realizat vreodata, relateaza Telegraph.co.uk. In luna martie, a fost gasit cadavrul unui taximetrist care fusese injunghiat de 11 ori si apoi ars. Unul dintre vecini a realizat un desen al suspectului, pe care multi l-au comparat cu sperietoarea din Vrajitorul din Oz. Portretul, care aducea mai degraba cu desenul unui scolar, infatisa o persoana cu buze pline, nas drept si cu un par ca un acoperis de paie. Integral in Click.

Pepene de 60 de kilograme la Targul Fermierilor Chinezi. Un pepene verde gigant, care cantareste 59,25 de kilograme, a fost vedeta Targului Fermierilor Chinezi, care a avut loc in orasul Linyi, in estul provinciei Shandong. Timp de trei zile, cat a durat evenimentul, sute de curiosi s-au inghesuit sa il admire si nu putini au fost cei interesati sa-l cumpere. Cei mai incantati de pepenele urias au fost copiii, care l-au intrebat pe proprietarul acestuia in cat timp ar reusi cineva sa manance pepenele gigant, scrie Cancan.

O femeie obsedata sa aiba gemeni naste pentru a 14-a oara. O femeie din Marea Britanie este hotarata sa ramana insarcinata in fiecare an in speranta ca la un moment dat va avea gemeni sau tripleti. Sara Foss a nascut prima oara la 16 ani. Experiența a fost atat de traumatizanta, incat a decis ca nu va mai face copii. Insa, zece ani mai tarziu, ea a mai adus pe lume un bebelus. "Am depasit teama de travaliu, nasterea nu-mi mai da batai de cap deloc. Este minunat!" a mai adaugat englezoaica, care de atunci s-a pus pe facut copii. Visul ei este sa aiba gemeni sau tripleti. Integral in Click.

Berlusconi, desemnat ”rock starul anului 2009”. Premierul italian Silvio Berlusconi a fost desemnat "rock starul anului 2009" de catre celebra revista americana Rolling Stone, care a apreciat modul in care acesta a iesit in ultimul timp in lumina reflectoarelor si a dus o viata exemplu pentru orice rocker. Liderul guvernului de la Roma urmeaza sa apara si pe coperta numarului din decembrie al publicatiei, iar desemnarea lui Berlusconi pentru acest titlu a fost votata in unanimitate de membrii redactiei revistei. Integral in Libertatea.