Un preot si-a pus patinoar in biserica. Enoriasii din West Sussex, din Marea Britanie, au un motiv in plus sa mearga la biserica, datorita unei idei ingenioase a unui preot, care a dispus instalarea unui patinoar chiar in interiorul bisericii, informeaza dailymail.co.uk. Este un succes uimitor", a declarat reverendul, care sustine ca oamenii vin acum la biserica intr-un numar mult mai mare decat inainte. "Vreau ca oamenii sa stie ca biserica nu este un lucru plicticos. Vrem sa le demonstram tuturor ca acesta este un loc care celebreaza viata", a mai spus clericul, care se deplaseaza acum in biserica pe patine, ca un adevarat profesionist. Integral in Libertatea.

1,92 milioane de lire sterline pentru cel mai scump iPhone din lume. Un designer britanic a realizat cel mai scump iPhone din lume, un aparat care are aproximativ 200 de diamante si costa 1,92 milioane de lire sterline, potrivit The Telegraph. iPhone 3GS Supreme a fost creat cu 271 grame de aur de 22 de carate. Butonul de navigatie al aparatului este realizat dintr-un singur diamant de 7 carate. Designerul Stuart Hughes, din Liverpool, a lucrat 10 luni la acest iPhone care a fost comandat de un om de afaceri din Australia. Acesta nu a dorit sa-si dezvaluie identitatea. Aparatul are o cutie speciala, de 7 kilograme, realizata dintr-un singur bloc de piatra din granit si aur. Integral in Libertatea.

A dormit 5 ani langa nevasta moarta. Un barbat de 55 de ani din Vietnam si-a dezgropat sotia si a dormit 5 ani langa ramasitele ei fiindca dorea sa o tina in brate in pat. Le Van care a deschis mormantul sotiei sale in 2004, s-a folosit de lut pentru a da ramasitelor gasite infatisarea unei femei. Cei sapte copii ai barbatului au aflat insa de initiativa morbida a tatalui lor si l-au impiedicat sa mai intre in mormant. Ca atare, intr-o noapte din noiembrie 2004, el a dezgropat ramasitele sotiei sale si le-a dus acasa. "Sunt o persoana care face lucrurile intr-un mod diferit. Nu sunt ca oamenii obisnuiti", a marturisit barbatul. Integral in Click.

Un Bugatti ruginit, rabla de 500.000 de euro. Dupa ce a stat mai bine de 73 de ani pe fundul lacului Maggiore dintre Italia, Franta si Elvetia, un Bugatti Brescia 23 va fi scos la licitatie cu un pret de pornire fabulos. Avand in vedere ca este mai mult o rabla decat o masina functionala, relicva a fost cotata cu un pret de pornire de 500.000 de euro de prestigioasa casa de licitatii Bonhams. Desi este aproape imposibil de reparat, modelul de Bugatti lansat pe piata in 1925 este o piesa rara, apreciata de colectionarii din intreaga lume. Integral in Click.

O scoala din Statele Unite ii invata pe elevi cum sa creasca si cum sa foloseasca marijuana. Profesorii de la Med Grow Cannabis College, din Detroit, ii invata pe elevi cum sa creasca si cum sa profite de marijuana, contra sumei de 486 de dolari, relateaza The Telegraph. Fondatorul scolii este un tanar de 24 de ani, Nick Tennan, iar cursurile dureaza doar sase saptamani. In decursul acestei perioade elevii invata anumite notiuni de horticultura si cateva retete pe care le pot folosi pentru realizarea substantelor medicinale din marijuana. Participantii la cursuri vor invata sa "gateasca" unt din cannabis, ciocolata din cannabis si "verzui" (asemanatoare negreselor), bineinteles din cannabis, scrie Gardianul.

I-a aparut chipul lui Iisus pe fierul de calcat. O femeie din Methuen, SUA, a ramas inmarmurita cand a vazut ca pe partea metalica a fierului sau de calcat a aparut imaginea lui Iisus Hristos. Mary Jo Coady, in varsta de 44 de ani, a observat imaginea in timp ce calca rufele familiei. Femeia a ramas impresionata de asemanarea dintre petele de pe fierul de calcat si Mantuitor, sustinand ca acest lucru a convins-o ca viata sa va fi mai buna de acum inainte. De religie catolica, Mary Jo Coady crede ca imaginea dovedeste ca Iisus asculta rugaciunile oamenilor. Aceasta a promis ca nu va mai folosi aparatul electrocasnic si il va pastra ca pe o icoana. Integral in Libertatea.