Fragment din romanul "Niste raspunsuri", de Mihaela Radulescu: "Intru pe mess cu iubitul meu, caci e la ora la care e in pauza de masa si sta mereu cu mine, in loc sa manance cu colegii lui. Il ador. Iar cand ii vad ochii albastri si mainile si gatul pe care l-am sarutat de atatea ori, imi vine sa-mi iau iarasi vibratorul din dulap. Daca-mi spunea cineva acum cateva luni ca-mi voi cumpara un vibrator si-l voi si folosi, m-as fi uitat cu tot dispretul de care eram in stare. (...) Prima oara, dupa ce am avut orgasm de la un vibrator, am plans ca o isterica, m-am simtit oribil de trista si singura". (Click)

Bercea Mondialul: “Palatul meu din Draganesti este facut din beton masiv de tip 300. Are o temelie puternica, astfel incat nu-l poate darama nici uraganul si in nici un caz un cutremur”. (Libertatea)

Traian Basescu la OTV: “M-a impresionat cand am vazut niste poze preluate de presa de la dv., din casa Elodiei. Ati vazut ca undeva avea o poza cu mine din campania electorala din 2004? Cum de nu m-ati gasit criminal? Elodia era simpatizanta Traian Basescu”. (Libertatea)