Ei sunt cainii motociclisti. Are 69 de ani si nu ar renunta la motocicleta pentru nimic in lume. Stella Thompson nu suporta masina, iar cei doi catei ai ei au inteles treaba asta.Chiar daca este des oprita de politie, pentru ca animalele pot periclita traficul rutier, batranica nici nu se gandeste sa se plimbe pe motoreta fara Buffy si Thriller, scrie Click.

Prezervative in loc de bomboane mentolate. Un restaurant din Bangkok, Tailanda, ofera gratuit clientilor sai prezervative in locul obisnuitelor bomboane mentolate de dupa masa. Campania va fi demarata maine, cu ocazia Zilei Internationale a SIDA - creata in anul 1987 pentru comemorarea celor care au murit din cauza acestei boli, scrie Libertatea.

Picturi incredibile pe unghii. Pentru multi "a picta unghiile” reprezinta o rutina, un strat de oja sau lac adaugat pe unghii pentru a imbunatatii aspectul fizic. Expozitia Tokyo Nail Expo a avut peste 50.000 de vizitatori care au putut sa vada o adevarata galerie de arta, in care centrul atentiei erau picturile realizate pe unghiile modelelor, scrie Gardianul.

Amanta primarului porno a fost colega de facultate cu fiica lui. Primarul din comuna constanteana Crucea se dovedeste a fi, pe langa un edil priceput, si un bun invatator in ale... amorului, fiind surprins de paparazzi, in urma cu cateva zile, in timpul unei partide de sex oral in masina, intr-o parcare. Partenera primarului Gheorghe Frigioi este Crina Dragoi, o fata putin trecuta de 20 de ani, care i-a fost eleva in perioada in care barbatul era invatator, scrie Cancan.

35.000 € salariu sa te uiti la femei goale. Cum ar fi sa mergi prin cluburi de striptease, sa admiri superbele dansatoare si consumatia sa fie din partea casei? Dar daca ai lua si bani pentru treaba asta? Ar fi tare, nu? Ei bine, se intampla. Universitatea din Leeds, Marea Britanie, a publicat un anunt in care precizeaza ca pune la dispozitie, pe un salariu de 35.000 de euro pe an si pe ceva "bani de buzunar", un post de cercetator pentru studierea dansatoarelor de striptease, scrie Click.

Leviteaza deasupra paturilor de hotel. Pana de curand, www.hotelsbycity.net era o adresa oarecare a unui site care oferea informatii despre cele mai avantajoase oferte turistice din lume. Desi nu ii lipseau accesarile, site-ul nu se putea lauda ca are un numar impresionant de vizitatori. De cateva saptamani, insa, situatia s-a schimbat radical. Administratorii au avut ideea de a lansa Bed Jump, o sectiune interactiva, dedicata internautilor carora le place sa sara in paturile de hotel. Mii de oameni au luat cu asalt site-ul si au postat imagini cu ei sau cu apropiatii lor in timp ce folosesc mobila pe post de trambulina, scrie Cancan.

A fost arestat fiindca a furat niste obiecte dintr-un joc online. Un hacker in varsta de 23 de ani, din Marea Britanie, a fost arestat dupa ce a furat identitati virtuale dintr-un joc online. Hackerul a accesat conturile a 284 de utilizatori ai jocului RuneScape, care are aproximativ 100 milioane de abonati in intreaga lume. Exista o adevarata piata neagra a obiectelor sau abilitatilor virtuale din acest joc, iar pasionatii care nu sunt dispusi sa piarda ore in sir pentru a aduna averi virtuale, pot cumpara cu bani reali diverse puteri sau obiecte, scrie Gardianul.