Posta italiana face bani din scrisorile catre Mos Craciun. Posta italiana a lansat pe piata o carte care contine scrisorile adresate lui Mos Craciun de catre copiii din Peninsula. Cartea se numeste ¨Io ci credo che esisti¨ (Eu cred ca existi) si este pusa in vanzare in toate oficiile postale din Peninsula si in libarii. Fondurile obtinute din vanzarea cartii vor servi pentru sustinerea asociatiei ¨Amici dei Bambini¨ (Prietenii Copiilor), care se asigura ca dreptul copiilor de a avea o familie este respectat, scrie Click.

Au inventat sutienul gonflabil. Doamnele si domnisoarele care inca nu sunt sigure daca isi doresc un bust mic sau, dimpotriva, unul mare, nu trebuie sa isi mai faca griji. De cateva zile, magazinele din Europa comercializeaza sutiene cu pernute gonflabile, care isi schimba dimensiunea la o simpla actionare de buton. In aceste conditii, posesoarele noii game de lenjerie intima se pot juca cu proportiile propriului bust cum doresc, scrie Cancan.

A fost atat de concentrat incat nu a vazut ca sala de jocuri in care se afla a fost jefuita. Cand esti intr-o sala de jocuri de noroc si esti pe punctul de a castiga, nu iti iei ochii de la joc, nici macar in cazul unui jaf armat. Nu se intampla asta intotdeauna, dar cel putin asa s-a intamplat in cazul unui barbat din Marea Britanie, relateaza cotidianul Metro. Trei barbati inarmati cu ciocane si bare metalice au amenintat-o pe casiera salii de jocuri din NewCastle si au golit casa chiar sub nasul unui jucator infocat, care nu s-a clintit din fata jocului sau, scrie Gardianul.

De acum, inmormantarile se pot face si online. Australienii de la Tobin Brothers au lansat un serviciu inedit pe internet: de acum, orice inmormantare poate fi transmisa in direct pe Internet. Dupa emisia propriu-zisa, pe pagina companiei se va gasi inregistrarea, care va fi disponibila 12 luni pentru cei care au ratat evenimentul, scrie Libertatea.

Arestata pentru ca si-a ales animalele de companie gresit. Autoritatile au arestat o femeie de 25 de ani din Malaysia, dupa ce au descoperit ca aceasta tinea in aparamentul sau o pisica leopard, un pui de Kinkajou (urs de miere) si un loris, scrie Msnbc. Animalele, specii pe cale de disparitie, ce valoreaza sute de dolari pe piata neagra, erau tinute ca animale de companie, scrie Click.

Sechestru pe o pisica, pentru neplata datoriilor la intretinere. Dupa decizia unui tribunal local din Rusia, executorii judecatoresti au pus sechestru pe o pisica din rasa Sfinx, precum si pe un DVD-player si un televizor, in contul rambursarii datoriei de 15.000 de ruble la facturile pentru utilitati ale unei familii din regiunea Kemerovo (sud-vestul Siberiei), scrie Libertatea.

Un indian a sapat un tunel timp de 14 ani in munte pentru a-si parca masina in fata casei. Un barbat din India a tinut sa demonstreze ca nimic nu este imposibil. Cel putin atunci cand ai destula vointa si scule necesare. Nemultumit de faptul ca locuinta sa era situata pe un deal si nu isi putea parca masina cum trebuie, Ramchandra Das, un locuitor al satului Kewatti, India, a sapat timp de 14 ani pentru a-si construi un tunel care sa ii faciliteze accesul la casa sa, scrie AutoDigest.ro.

Si-a aratat sanii ca sa scape de amenda politistului. Masina condusa de Ellena Lucia Barron, in varsta de 46 de ani, fusese oprita din motive care nu au fost facute publice. Politistul i-a cerut doamnei sa-i arate actele de identificare insa aceasta i-a spus ofiterului ca trebuie sa mearga la portbagajul masinii. Acolo, Barron si-a ridicat pur si simplu bluza si i-a aratat sanii politistului, scrie Libertatea.