Au sapat un tunel de 150 de metri sa fure 11.000.000$.Politia braziliana a arestat sase hoti care au sapat timp de patru luni un tunel de 150 de metri pentru a fura 11 milioane de dolari din seifurile unei firme de transport de valori. Jaful s-a petrecut duminica in metropola braziliana Sao Paulo, in timp ce la televizor se transmitea finala din campionatul national de fotbal. Paznicii erau atat de captivati de meci, incat nu au auzit cand hotii au patruns in sediul firmei transnationale de transport de valori. Nimeni nu-si putea insa inchipui ca infractorii sapasera luni de zile un tunel pentru a ajunge la seifuri, scrie Click.

Isi traiesc viata la dublu. Doi britanici au acelasi nume, Geraint Woolford, si, culmea, au fost vecini de pat la spitalul Abergele, din nordul Tarii Galilor, dupa ce si-au rupt piciorul. In plus, amandoi au avut, la un moment dat, aceeasi profesie, adica au fost politisti. In ciuda multitudinii de coincidente, intre cei doi nu exista nicio relatie de rudenie, scrie Cancan.

Privitul in decolteul femeilor prelungeste viata barbatilor. Potrivit unui studiu recent realizat de germani, zece minute pe zi de privit in decolteul partenerei sau al al altor femei ii ajuta pe barbati sa aiba o presiune cardiovasculara mai buna, acestia fiind astfel mai putin predispusi la un atac de cord. Mai mult, cercetatorii germani sunt de parere ca cele zece minute in care barbatii admira decolteul reprezentantelor sexului frumos este echivalentul a cel putin 30 de minute de sport, iar daca masculii ar "pierde" in fiecare zi cateva minute din viata holbandu-se la bustul femeilor, durata vietii lor ar putea fi mai mare cu 5 ani, scrie Libertatea.

Femeia-viespe are talia de 38 de centimetri. Supranumita “Regina corsetelor”, Cathie Jung (72 de ani) din Manteo, statul Carolina de Nord, este recunoscuta de Cartea Recordurilor drept femeia cu cea mai subtire talie din lume. Pensionara septuagenara, Cathie Jung, are cu adevarat o talie de viespe cu uimitoarea circumferinta de numai 38 de centimetri, scrie Click.

Mesaj misterios pe Twitter, de la fiul de trei ani al premierului britanic. Fiul premierului britanic Gordon Brown, in varsta de trei ani, a postat un mesaj pe site-ul Twitter de pe contul mamei sale, Sarah, generand agitatie si probleme pentru Downing Street, resedinta sefului Guvernului de la Londra. Fvdfzsrsazxzzxcvbnmadgfhjjkqwrtyuuuiop" a fost mesajul pe care l-au primit saptamana trecuta cei aproximativ un milion de abonati la site-ul Twitter al lui Sarah Brown. Intre timp, serviciul de presa al Downing Street a primit numeroase telefoane din partea jurnalistilor care intrebau daca birourile premierului au fost piratate, evocand diverse teorii ale complotului, scrie Libertatea.

Scrisoarea unei fetite adresata hotului, felicitare de Craciun pentru infractori. Scrisoarea unei fetite de 10 ani din Marea Britanie, adresata hotului care i-a jefuit locuinta si care pare ca l-a miscat vizibil, va fi trimisa infractorilor pentru a-i determinat sa isi schimbe comportamentul. Amy i-a spus hotului ca se "teme de moarte" sa se intoarca acasa si l-a intrebat de ce a ales ca tinta tocmai familia ei. Acum, scrisoarea va fi folosita pe post de felicitare de Craciun ce va fi trimisa hotilor cunoscuti, in speranta ca ii va face pe unii dintre ei sa se gandeasca la impactul pe care il au actiunile lor si cum sunt afectati copiii din casele pradate, scrie Click.

Un sat prafuit din India a devenit capitala limuzinelor. Un sat uitat de lume din India a devenit in mod bizar o capitala a limuzinelor, dupa ce sefii companiilor care detin astfel de automobile au profitat rapid de o lege locala. Ludhiana, sat din statul nordic Punjab, are in prezent sute de limuzine inregistrate, deoarece pe plan local functioneaza o lege care exclude firmele de taxi de la plata taxelor auto, scrie Libertatea.