Diplomat, traficant de colanti. Un diplomat suedez a parasit Rusia dupa ce a fost interogat de politie intr-un caz de comercializare ilegala de colanti adusi din Belarus. Postul de televiziune NTV a difuzat imagini pe care le-a prezentat ca fiind filmate de politie si potrivit carora un angajat al serviciului economic al ambasadei Suediei incerca sa vanda articole de imbracaminte intr-un magazin din sud-vestul Moscovei, scrie Cancan.

El are cel mai puternic deget din lume. Cand auzi de un om puternic, te gandesti automat la Sylvester Stallone, sau la Arnold Schwarzenegger. In China, conceptia despre cel mai puternic om este alta. "Titlul" este detinut de maestrul in kung fu, Fu Bingli, datorita degetului sau iesit din comun de puternic. "Aratatorul meu are mai multa forta in el decat au majoritatea oamenilor in tot corpul" a declarat Fu, potrivit Gardianul.

Au pozat goale pentru soldati. Douasprezece britanice lipsite de inhibitii s-au gandit ca in prag de sarbatori sa le dea o mana de ajutor militarilor care au fost raniti pe campul de lupta. Astfel, dupa o luna in care s-au gandit din zori si pana in seara cum sa se faca utile, fetele au ajuns la concluzia ca modul cel mai nimerit ar fi sa pozeze goale pentru un calendar, scrie Cancan.

Craciun pentru adulti, in varianta erotica! Patronul unui sex-shop din Londra este de parere ca adultii trebuie sa se bucure de Craciun in aceeasi masura ca si copiii. Asa ca a amenajat in fata magazinului sau un stand, unde cei care au implinit varsta de 18 ani pot sa se rasfete in bratele unui Mos Craciun sexy, cu pieptul dezgolit, sau ale ajutoarelor sale la fel de aratoase, scrie Click.

Atacatorul lui Berlusconi, cerut in casatorie. Massimo Tartaglia, cel care l-a desfigurat pe premierul italian, este intens curtat de zeci de italience focoase, dispuse sa-l astepte pana va iesi din puscarie. De cand si-a varsat nervii pe premierul italian Silvio Berlusconi si l-a lovit peste fata cu o replica in miniatura a Domului din Milano, Massimo Tartaglia a devenit vedeta aproape peste noapte in tara natala, scrie Cancan.

Femeia care este excitata tot timpul. Joleen Baughman (39 de ani) din New Mexico era o femeie normala, casatorita, cu doi copii, pana ce a suferit un accident de circlatie, care a facut-o disperata dupa sex! In urma accidentului, Joleen Baughman s-a ales cu vatamarea unui nerv din zona pelviana. Din aceasta cauza, femeia devine permanent excitata sexual. Nevoia de a face sex i se trezeste la cea mai mica miscare, cand isi face necesitatile, cand merge cu autobuzul, cand se apleaca sau chiar cand se misca prin casa, scrie Click.

O preoteasa, mandra ca a fost stripteuza in tinerete. Sotia unui preot din Notts, Anglia, era deranjata de faptul ca toata lumea i se adresa cu apelativul "preoteasa" si s-a hotarat sa-i socheze putin pe cei din jur. Diane Stephenson (44 de ani), ajunsese sa se simta ca un obiect. "Parca nu mai eram o persoana, nu aveam si eu invidualitatea mea", a declarat femeia pentru cotidianul Telegraph. Astfel, a inceput sa le spuna tuturor oamenilor pe care ii intalnea ca nu e "preoteasa" ca o cheama Diane si ca in tinerete a fost stripteuza, scrie Libertatea.

Studenti filipinezi, in fundul gol pentru cauze nobile. In timp ce majoritatea oamenilor iși mai pun zilele acestea o haina in plus din cauza frigului de afara, studenții Universitații Diliman din Filipine se dezbraca de complexe și haine și alearga goi prin campus. Membrii frației Alpha Phi Omega organizeaza anual un marș inedit pentru a atrage atenția asupra unor probleme stringente ale societații. Marți a avut loc cea de-a 32-a ediție a acestui maraton, al carui scop declarat a fost acela de a convinge autoritațile sa faca dreptate in cazul ororilor din provincia Maguindanao, in urma carora 57 de persoane și-au pierdut viața, scrie Click.