A nascut cu doctorul la telefon. Zapada abundenta si viscolul din ultimele zile au pus in dificultate chiar si echipele de interventie. Mai multe femeie gravide au fost nevoite sa nasca acasa, asistate de medici doar prin telefon. Chiar ieri, o fata de 17 ani din Insula Mare a Brailei a trecut printr- o astfel de experienta traumatizanta, noteaza Libertatea.

Refuzat de banca din cauza semnaturii. Un barbat din Rusia a fost refuzat de banca la care aplicase cererea pentru obtinerea unui credit, pe motiv ca, in loc de semnatura, a desenat o fata zambitoare. Deranjat de motivul invocat de banca, Vladimir Kirloc in varsta de 34 de ani a declarat: "Semnatura mea a fost acceptata cand mi-am facut pasaport si carte de identitate. Nu inteleg de ce banca nu o accepta", scrie Click.

Carte returnata dupa 99 de ani. O carte care apartine Bibliotecii Publice New Bedford din Massachusetts, a fost returnata dupa 99 de ani de la expirarea termenului de imprumut. Cartea intitulata " Facts I Ought to Know about the Government of My Country", trebuia returnata pe 10 Mai 1910. Stanley Dudek, fiul femeii care a luat cartea, a considerat ca este de datoria lui s-o inapoieze proprietarului de drept. Penalizarile care s-au strans de-a lungul anilor au ajuns la 361.35 de dolari, insa pentru gestul sau, barbatul a fost scutit de plata amenzii, scrie Libertatea.

Sex in celula cu criminalul. Desi este maritata, Emma Beard, de 30 de ani, nu a rezistat tentatiilor de a se iubi cu un detinut. O femeie-gardian, care lucra la o inchisoare de maxima securitate din Anglia, a fost arestata dupa ce a intretinut in dese randuri relatii sexuale cu un detinut. Emma Beard, de 30 de ani, s-a indragostit copios de un criminal si, pe langa faptul ca se furisa seara de seara in celula sa pentru a intretine relatii sexuale cu el, mai si fotografia scenele fierbinti, scrie Click.

Copilul cu cele 50 de ace in corp, victima unui ritual de magie neagra. Tatal vitreg al copilului de doi ani spitalizat in stare grava cu circa 50 de ace de cusut in corp a marturisit ca a infipt acele in trupul baiatului in cadrul unui ritual de magie neagra pentru a se razbuna pe sotie. Tatal copilului, Roberto Carlos Magalhaes, se pare ca a fost incitat de amanta lui sa-l omoare pe copil printr-un ritual macabru. Copilul a fost spitalizat duminica dupa ce a vomitat si a acuzat puternice dureri de stomac, scrie Libertatea.

Un american, declarat nevinovat dupa 35 de ani de inchisoare. Un american de 54 de ani - condamnat in 1974 la inchisoare pe viata pentru rapirea si violarea unui copil de noua ani - a fost eliberat joi din inchisoare, dupa ce fusese declarat nevinovat pe baza unor teste ADN, informeaza AP. James Bain a parasit inchisoarea din Bartow /statul american Florida/ dupa 35 de ani de detentie. "Nimic nu poate inlocui anii pe care i-a pierdut Jamie", a declarat Seth Miller de la Projet Innocence, o asociatie de avocati care a permis unui numar de 245 de condamnati sa-si dovedeasca inocenta in SUA, scrie Click.

Si-a pierdut sotia la poker. Conform Deccan Chronicle, un indian din Uttar Pradesh si-a obligat sotia in varsta de 32 de ani sa plece cu cel care l-a invins la jocul de carti. Dupa cateva zile femeia a reusit sa fuga din casa barbatului care "o castigase" si a depus plangere la politie. "Femeia care ne-a contactat sustinea ca sotul sau, Raheesu, a folosit-o in jocul sau de poker cu un alt barbat, Feroz, iar dupa ce a pierdut jocul, a obligat-o sa plece cu castigatorul", a declarat un ofiter de politie pentru jurnalisti, scrie Gardianul.

Un papagal se ”rupe in figuri” pe ritmuri orientale. Un papagal, care ce-i drept are o conditie fizica si o flexibilitate incredibila, este un fan inrait al muzicii orientale. Prin talentul sau, nostima pasare ar putea face invidioasa orice dansatoare, pentru ca inaripatul pare sa perceapa foarte bine ritmul melodiei, iar miscarile sale sunt dementiale, scrie Libertatea.

Un roman a brevetat la OSIM motorul electromagnetic. Romanul Liviu Sandu a brevetat la OSIM (Nr.00795/2009) o inventie cu potential extraordinar, dar si controversata, Motorul Electromagnetic. Inventia romanului vine dupa alte cateva inventii similare, cea mai celebra fiind generatorul electromagnetic cu plasma-injectie brevetat de Bill Gates. Potrivit lui Liviu Sandu, spre deosebire de celelate inventii similare, problema tehnica pe care o rezolva inventia romaneasca este conceperea si realizarea unui motor ce foloseste pentru punerea in miscare a mecanismului motor forta magnetica de respingere dintre doi electromagneti sau un electromagnet si un magnet permanent aflati cu aceeasi polaritate fata in fata (N-N, S-S). Integral pe AutoDigest.ro.

Pasarile urate raman fara partener. Un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Columbia, SUA, arata ca 10 la suta dintre pasari raman singure toata viata, pentru ca nu reusesc sa atraga un partener. La anumite specii de pasari, masculii sunt mult mai atragatori decat femelele, avand un penaj frumos colorat, in timp ce femelele au un penaj sters si nesemnificativ, scrie Libertatea.