Omul-copac "incolteste" iar. Dede Koswara, indonezianul supranumit “Omul copac” din cauza formatiunilor cornoase care ii crescusera pe corp si ii fusesera indepartate chirurgical in luna august, are din nou probleme. Practic bratele si corpul sau s-au acoperit din nou cu acelasi tip de formatiuni cornoase si va trebui sa se opereze din nou, scrie Click.

Ingerii nu pot sa zboare. Biologul britanic Roger Wotton tocmai a desfiintat mitul potrivit caruia ingerii pot zbura. In opinia cercetatorului, care si-a petrecut ani buni din viata la University College, din Londra, comparand fiziologia diferitelor fiinte inaripate cu reprezentarile traditionale ale ingerilor, acestia din urma nu se pot ridica de la pamant si nici nu se pot deplasa prin aer dintr-un motiv foarte simplu. Trupul lor are o densitate prea mare, cu alte cuvinte este mult prea greu pentru a se putea inalta, scrie Cancan.

Pisicile yogine, vedete de calendar. Un calendar cu poze de pisici yogine pentru anul 2010 este cel mai bine vandut in Marea Britanie. Pozele sunt realizate de Dan Borris si sotia sa, Alejandra. "Felinele ne-au dovedit ca sunt niste creaturi miraculoase. Si-au dat tot concursul pentru demersurile noastre indraznete", a declarat Dan, care este un fotograf profesionist cu multa experienta. Sotii Borris au folosit pisicile prietenilor si ale familiei lor pentru a face acest calendar cu totul iesit din comun, scrie Click.

A sunat la politie fiindca baiatul sau nu voia sa se opreasca din jucat. O femeie din Boston, Statele Unite, a sunat disperata la politie spunand ca fiul sau de 14 ani nu vrea sa opreasca jocul video Grand Theft Auto, relateaza Metro. Ofiterul Joe Zanoli a declarat ca femeia a sunat in jurul orei 2.30, sambata, spunand ca baiatul sau, adolescent, se joaca pe calculator incontinuu si ca acesta a aprins toate luminile din casa. Surprinzator, telefonul dat de femeie a fost luat in serios, iar la usa acesteia au venit doi ofiteri de politie care l-au convins pe baiat sa asculte de mama sa, scrie Gardianul.

Cautat de politisti pentru ca a mirosit fundul unui barbat. Misiune bizara pentru Politia din Devon, Marea Britanie. Oamenii legii cauta un barbat care s-a aplecat de mai multe ori in spatele unui angajat de supermarket pentru a-i mirosi... fundul. Individul a fost surprins de camerele de supraveghere furisandu-se in spatele angajatului de cel putin 20 de ori, in timp ce acesta aseza intr-un magazin produse pe raft, scrie Libertatea.

Cel mai mare caine din lume se afla in Arizona, SUA. Cu o inaltime ce depaseste 1,10 metri, greutatea de 110 kilograme si peste doi metri lungime, George «Uriasul» are toate sansele sa devina titularul noului record mondial, in materie de inaltime si greutate. George este un dog german (sau Marele Danez), in varsta de patru ani, ce locuieste alaturi de stapanul sau, in orasul american Tucson, scrie Click.

Marele pot de la Loteria spaniola, castigat de 1.950 de oameni. Loteria speciala de Craciun din Spania a avut ieri extragerea, iar numarul norocos, 78294, a fost ghicit de 1.950 de oameni. Astfel, marilor castigatori le revin cate 300.000 de euro din suma totala pusa in joc, de 2,3 miliarde de euro, iar restul va fi impartit altor norocosi care au obtinut premii la categorii mai mici, scrie Libertatea.