Ce oameni de zapada haiosi! Zapada abundenta din ultima perioada a starnit imaginatia amatorilor de distractie. Iubitorii sezonului rece s-au luat la intrecere cine sa faca cel mai haios om de zapada. Daca o astfel de competitie chiar s-ar fi organizat, cu siguranta ca juriul ar fi avut o misiune grea in alegerea castigatorului, scrie Cancan.

Un ”Mos Craciun” a jefuit o banca. Un hot deghizat in Mos Craciun a reusit zilele trecute sa dea o spargere la una din bancile din Nashville, Tennessee, SUA. Desi angajatii au crezut initial ca e vorba de o gluma, pentru ca jefuitorul sustinea ca are nevoie de bani pentru renii si elfii sai, personalul din banca a inteles seriozitatea si gravitatea situatiei in momentul in care talharul a scos un pistol, scrie Libertatea.

Cativa carnati au starnit ingrijorarea unui atac cu bomba. Politia chineza a intrat in alerta la amenintarea unui presupus sinucigas cu bomba, pentru a afla ulterior ca singurele arme ale barbatului erau niste...carnati. Sing He, un tanar in varsta de 23 de ani, a amenintat ca va arunca in aer restaurantul in care se afla, daca proprietarii nu-i vor da banii din casa de marcat. La vederea unor "obiecte voluminoase" in jurul taliei lui Sing He, politia a crezut ca are de-a face cu un sinucigas dotat cu dinamita, scrie Click.

Un urs panda face tumbe in timp ce doarme. Ursuletul panda Tai Shan a devenit vedeta Gradinii Zoologice Nationale din Washington, dupa ce a demonstrat ca are aptitudini de gimnast. Ce este, insa, si mai remarcabil este faptul ca Tai Shan isi face exercitiile in timp ce doarme. Vizitatorii parcului zoo au invatat deja care este programul de somn al simpaticului animal si se ingramadesc sa il vada cand adoarme, scrie Cancan.

Desi avea un cutit infipt in piept a baut o cafea. Un american a intrat intr-un restaurant cu un cutit de 12 cm infipt in piept si a comandat o cafea. Barbatul, in varsta de 52 de ani, le-a spus angajatilor restaurantului din Warren, Michigan, SUA, ca va bea o cafea in asteptarea unei ambulante, scrie Libertatea.

Scena Nasterii lui Iisus, de marimea unui varf de ac. Aldo Caliro - relateaza site-ul Ananova - a sculptat manual figurine minuscule reprezentandu-i pe Iosif, Fecioara Maria si un inger, toti langa leaganul bebelusului Iisus. Intreaga scena a fost fixata pe un varf de ac si montata apoi pe o bucata de matase, inconjurata de un nimb de diamante, scrie Click.

Modelul Mustang din 1965 transformat in masa de biliard. Barbatilor le plac masinile si le place sa joace biliard. Tocmai din acest motiv "Mustang Entertainment Inc." a combinat cele doua "vicii" ale barbatilor si a creat o masa de biliard construita pe caroseria din fibra de carbon a unui model Mustang din 1965, scrie AutoDigest.ro.

Au furat un laptop, bani, documente, o veioza si... bradul de Craciun. Multi bulgari au renuntat la bradul de Craciun din cauza crizei financiare. Niste infractori necunoscuti au decis insa sa faca rost de unul, chiar prin mijloace ilegale. Ei au intrat cu forta in locuinta unei familii sofiote, furand un laptop, bani, documente, o veioza si... bradul de Craciun impodobit, scrie Click.