Base l-a batut pe Geoana cu "Steaua Vrajitoarelor". Generalul de brigada Emil Strainu, doctor in amenintari neconventionale, sustine ca in timpul confruntarii dintre Traian Basescu si Mircea Geoana din Palatul Parlamentului grupuri de specialisti in tehnici metapsihice, dispuse in forma de pentagrama in jurul acestei cladiri, au influentat de la distanta claritatea mentala a candidatilor. Adica aceasta campanie a fost un razboi al “magilor electorali”. Dezvaluirile lui Strainu vin la cateva saptamani dupa declaratiile deputatului PSD Viorel Hrebenciuc, care a spus ca in campania electorala Basescu s-a folosit de “puteri magice”. Integral in Libertatea.

Vor sa se casatoreasca strangand 400.000 de cutii goale. Un cuplu din SUA a hotarat sa stranga 400.000 de cutii goale din aluminiu pentru a reusi sa obtina banii necesari pentru nunta lor. Specialistii au spus ca numarul impresionant de cutii goale din aluminiu pe care cei doi tineri trebuie sa le colecteze va cantari, la final, peste cinci tone. "Ideea mi-a venit la ora unu noaptea, aceasta fiind o solutie buna pentru a strange cei 5.000 de dolari de care avem nevoie pentru a ne casatori", a spus Andrea Parrish, logodnica lui Peter Geyer. Integral in Libertatea.

La doar 14 luni a ajuns la spital cu un creion in creier. Copilul in varsta de 14 luni era cat pe ce sa moara din cauza unui creion care i s-a infipt in creier patru centimetri. El a fost dus imediat la spital, fiind pe jumatate paralizat. Mama copilului a declarat ca se afla in alta camera cand l-a auzit urland de durere. "Cand am ajuns, inima imi batea cu putere, sotia mea plangea, copilul zacea pe un pat, cu betisorul intepenit in nas. Am crezut ca va muri", a declarat Li Guanglai, tatal copilului. Cititi mai mult in Cancan.

Medic arestat pentru ca a supt sanii unei paciente. Femeia, de religie musulmana, venise la cabinetul medicului pervers pentru un control periodic. Michael St John, in varsta de 59 de ani, i-a cerut femeii sa-si dea jos valul de pe fata, dupa care, in timpul consultatiei, s-a napustit asupra pacientei si a inceput sa-i suga sanii. Medicul se afla in inchisoare si regreta intreaga intamplare. El i-a cerut scuze femeii pentru faptele sale si asteapta verdictul judecatorului, scrie Cancan.

Betsy este catelusa care stie 350 de cuvinte si recunoaste 15 nume de oameni. O catelusa de sapte ani din Austria a castigat titlul de cel mai inteligent caine din lume. Betsy cunoaste peste 340 de cuvinte. Asta in timp ce alti reprezentanti ai speciei nu inteleg, de obicei, mai mult de 15 comenzi. Calitatile sale neobisnuite au atras atentia oamenilor de stiinta, iar acum Betsy va fi eroina unui film documentar difuzat de BBC. Catelusa din rasa Border Collie a inceput sa priceapa limbajul oamenilor fara sa fi fost supusa unui instructaj special. Pur si simplu, stapana ei si-a dat seama, intr-o zi, ca Betsy intelegea mai mult decat alti caini. Integral in Click.

Cea mai mare amenda auto din lume: 290.000 de dolari. Daca amenzile aplicate de politistii romani de la rutiera vi se par drastice stati sa vedeti cum stau lucrurile in Elvetia. BBC relateaza ca un un milionar elvetian, mandru posesor al unui Ferrari Testarossa a ramas incremenit cand a primit prin posta o amenda de... 290.000 de dolari pentru depasirea vitezei. Vitezomanul a fost inregistrat pe radarul politiei intr-o localitate rurala cu nu mai putin de... 137km/h. Integral pe AutoDigest.ro.