Imblanzitoare de serpi la doar trei ani. Cel mai bun prieten al micutei Haileigh este un piton de patru ori mai mare decat ea. Intalnirea dintre Murray si Haileigh a fost dragoste la prima vedere. Pitonul urias si fetita de trei ani au devenit inseparabili de cand Haileigh avea doar cateva luni. Haileigh l-a dus chiar la gradinita unde invata pentru a le povesti colegilor despre el, scrie Click.

Hranesc pestele cu biberonul. Peopleas Park din Nanjing, China, este zilnic luat cu asalt de vizitatori. Unul dintre motive este faptul ca acestia sunt atrasi de o specie de pesti care se hranesc cu lapte. Mai mult decat atat, contra unei sume modice, ei pot hrani pestii respectivi cu biberonul, situatie care le face mare placere, scrie Cancan.

Au fost recompensate cu cate 15 euro dupa ce au returnat doi saci cu bani. Doua ingrijitoare din Bolzano, oras situat la aproximativ 150 de kilometri de Verona, s-au ales cu o recompensa de nimic dupa ce au gasit pe strada doi saci plini de bani. Femeile, Valentina (de origine rusa) si Nadia (ucraineanca), n-au stat pe ganduri si au chemat imediat autoritatile pentru a-i recupera, scrie Click.

S-au descoperit copaci pe Marte! O imagine facuta publica de NASA prezinta palcuri de copaci pe suprafata planetei Marte. Aparentele conifere rasarite pe dunele si dealurile de pe Marte nu sunt insa altceva decat o iluzie optica, asigura cercetatorii, fiind vorba de fapt de un strat subtire de dioxid de carbon inghetat, scrie Libertatea.

Spania: Tot mai multi minori vor sa-si schimbe sexul. In Peninsula, s-a realizat prima operatie de schimbare de sex a unui minor. Legea spune ca e necesar ca minorii sa astepte varsta majoratului sau sa solicite o derogare de la judecator.In luna decembrie a avut loc, in Spania, prima operatie de schimbare de sex, la care a fost supus un minor, nascut baiat. Datorita unui ordin judecatoresc si cu sprijinul parintilor, pacientul de doar 16 ani, care se afla sub protectia anonimatului, a fost supus, in luna decembrie 2009, la o interventie chirurgicala de schimbare de sex, intr-o clinica privata din Barcelona, scrie Click.

La Jamais Contente: un bolid electric ce a stabilit recordul de viteza in... 1899. Masinile propulsate de motoare electrice au reprezentat odata unul din cele mai rapide mijloace de transport terestru. In 1899 Camille Jenatzy, un pilot de curse belgian, a fost prima persoana care a depasit viteza de 100 km/h, si a reusit acest lucru cu masina electrica La Jamais Contente. Masina este dotata cu doua motoare electrice ce dezvolta fiecare 67 CP transmisi puntii spate, scrie AutoDigest.ro

Grasii, tentati cu bani ca sa slabeasca. O clinica medicala din Kent, Marea Britanie, le ofera persoanelor supraponderale sansa de a castiga 2.000 de euro, cu conditia sa slabeasca minimum 65 de kilograme in urmatorii doi ani. Pentru cei care nu au o vointa asa de mare, medicii au precizat ca le ofera 400 de euro, daca slabesc macar zece kilograme in cinci luni, scrie Cancan.

Dai sange, primesti bere. O banca de sange din SUA a prezentat o oferta inedita pentru atragerea donatorilor: bere gratuita in schimbul sangelui. Potrivit site-ului Ananova, Cascade Regional Blood Services din Tacoma, Washington, ofera donatorilor cate o halba de bere la fiecare donatie. Donatorii - care trebuie sa aiba peste 21 de ani - vor primi din partea bancii un cupon cu care vor putea achizitiona berea dorita la mai multe baruri si restaurante din zona, scrie Click.