Top 10 cele mai ciudate restaurante ale lumii. Exista cateva localuri care te lasa cu gura cascata nu doar din cauza platourilor cu mancare. In functie de preferinte, poti savura meniul sub ocean sau suspendat deasupra orasului. De asemenea, esti invitat sa stai pe vasul de toaleta si sa mananci din mini-cadite. Daca v-ati plictisit de atmosfera „normala" din restaurantele pe care le frecventati, iata cateva idei pentru a sparge monotonia! Continentul asiatic va ofera cateva locuri inedite, in care o cina se transforma in aventura, inca de la intrarea in restaurant, scrie Adevarul.

Au pus GPS la castori! Sunt mici, cafenii si ii cunosti de la reclama la pasta de dinti. Castorii au disparut din raurile noastre de prin secolul trecut. Specialistii de la Institutul de Cercetari si Amenajari Silvice (ICAS) din Brasov au inceput sa repopuleze raurile cu aceasta specie. In prezent, aproximativ 650 de exemplare traiesc in trei dintre cele mai importante rauri din Romania: Olt, Mures si Ialomita. Pentru a le urmari orice miscare, specialistii le-au montat pe cozi GPS-uri. Asa vad cum traiesc castorii, familiile lor, cum se inmultesc si cum influenteaza mediul inconjurator, scrie Click.

E cea mai mica politista din Marea Britanie. Are doar 1,46 de metri inaltime si, cu toate acestea, este politista. De fapt, Sue Day, in varsta de 37 de ani, este cea mai scunda femeie politist din Marea Britanie. Poreclita "Laptop" din cauza dimensinii reduse, tanara face echipa cu lunganul Damien Galley, care masoara 1,92 metri inaltime. Cu toate ca este nevoita sa isi faca toate uniformele pe comanda, Sue nu este deloc deranjata de statura ei, ba, chiar o considera un avantaj. "Cand vad ca sunt cat un dop si, pe deasupra, si politista, oamenii ma respecta mai mult", a povestit Day, noteaza Cancan.

Ei formeaza cel mai longeviv cuplu din lume. Au 222 ani! Abdullah Adigüzel are 112 ani, iar sotia sa, Elif, a implinit 110 ani. Cei doi sunt casatoriti de 90 de ani si au avut zece copii, dintre care mai traiesc doar sapte. Cea mai in varsta pereche din lume este formata dintr-un cuplu originar din Turcia, anunta ziarul "20 minutos", care citeaza agenta de presa EFE. Abdullah Adigüzel si sotia sa, Elif, sunt casatoriti de 90 de ani, iar varstele lor adunate dau 222 ani. Barbatul are 112 ani, iar femeia, 110 ani, noteaza Adevarul.

Mirosul natural al unei femei e mai senzual decat parfumurile. Mirosul corpului unei femei este mai atractiv pentru sexul opus decat parfumurile artificiale, semnalizand momentul cand este fertila si generand ca raspuns o crestere a nivelului de testosteron la partener, scrie Mediafax. Cercetatorii americani de la Universitatea din Florida au descoperit ca mirosul corporal natural al unei femei este cea mai puternica arma de seductie, comparativ cu produsele artificiale. Pentru prima data, oamenii de stiinta au putut valida faptul ca nivelul de testosteron al unui barbat creste ca reactie la mirosul corporal natural al unei femei, in perioada in care aceasta este mai fertila, scrie Libertatea.

Donezi sange si primesti bere. O banca de sange din Statele Unite ofera donatorilor de sange cate o bere, in schimbul sangelui donat. Cascade Regional Blood Services din Tacoma, Washington este banca de sange care a pus in aplicare ideea inedita cu care sa atraga mai multi donatori de sange. Persoanele care vor dona sange la aceasta banca de sange vor primi cate un cupon cu care vor putea achizitiona berea dorita de la mai multe baruri si restaurante din zona. Conform site-ului Ananova, metoda a functionat atat de bine, incat si alte banci de sange au inceput sa o utilizeze, scrie Gardianul.

A distrus telefonul indestructibil si s-a ales cu unul gratis. Un reporter al BBC a reusit imposibilul in Las Vegas, sau cel putin asa sustineau producatorii telefonului indestructibil pana atunci. La Targul Consumatorilor de Electronice din orasul jocurilor de noroc, reporterul Dan Simmons a reusit sa distruga un astfel de telefon, de fata chiar cu reprezentantul firmei producatore. Drept recompensa s-a ales cu un asemenea gadget, scrie Libertatea.

A ramas 8 zile blocata intr-un lift! O femeie din Barcelona a fost salvata de echipele de interventie din liftul din propria casa. Tanara femeie fusese blocata in ascensor timp de 8 zile, fara ca cineva sa stie unde este. Rudele sale au intrat in panica pentru ca nu mai aveau nicio veste despre ea si au anuntat politia, noteaza Cancan.

Cat noroc trebuie sa ai ca sa primesti un Audi R8 V10 gratis? Nu prea des avem ocazia sa admiram un Audi R8 V10 pe strada, insa se mai intampla. Mult mai putin probabil de atat ar fi sa intalnim o persoana necunoscuta care sa ne daruiasca aceast bolid. In urma cu cateva saptamani un om de afaceri din Noua Zeelanda a inmanat cheile unui Audi R8 V10 la doi barbati pe care nu ii mai intalnise pana in acel moment. Integral pe AutoDigest.ro