Concurs de frumusete pentru transsexuali in India. Transsexualii din India sunt in pregatiri acerbe zilele acestea, cand se organizeaza preselectii pentru primul concurs de frumusete al acestei comunitati, intitulat "Indian Super Queen". Astazi au avut loc auditii in orasul Bangalore din sudul Indiei, insa pentru recrutarea concurentilor se organizeaza selectii in nu mai putin de noua alte orase, noteaza Libertatea.

Un tanar incerca sa treaca ilegal in Italia, ascuns intr-o valiza. Un tanar de 15 ani, ghemuit in geamantanul din portbagajul unui sofer grec, a fost descoperit in urma unui control de rutina, de catre politistii din Bari, Italia. Portuleste cunoscut de politistii de frontiera ca un punct prin care multi imigranti patrund ilegal in tara. Ofiterii l-au oprit pe Alexandros Lepesiotis in varsta de 42 de ani pentru examinarea masinii sale, un Peugeot 207, dar au devenit suspiciosi cand soferul a inceput sa devina nervos, scrie Click.

Ultimele dorinte ale condamnatilor. Un artist londonez a realizat o lista a celor mai ciudate dorinte culinare ale americanilor condamnati la moarte. James Reynolds (23 de ani) a reconstituit ultimele mese ale detinutilor si a incercat sa descopere ce anume i-a determinat pe acestia sa ceara acele lucruri, scrie „The Daily Mail“. Astfel, Reynolds a descoperit ca cei mai multi au tanjit dupa fast-food sau au preferat mese simbolice. Cea mai neobisnuita cerere a venit din partea lui Victor Feguet, executat in 1963 pentru crima, care a cerut o singura maslina neagra la ultima masa, desi avea dreptul la orice, in limita a 40 de dolari. Integral in Adevarul.

Arestat pentru ca a postat pe Twitter o amenintare cu bomba. Un barbat a fost arestat astazi, de politia anti-terorism si suspendat temporar de la locul de munca dupa ce a scris pe Twitter un mesaj prin care glumea ca urmeaza sa arunce in aer un aeroport, scrie Libertatea.

Si-a bagat periuta de dinti in creier! Un baiat de 11 ani din New Delhi a supravietuit miraculos unui accident ingrozitor. Teribilismul a fost cat pe ce sa-l coste viata pe un baiat din India. Vignesh a vrut sa arate ca poate sa se spele pe dinti in timp ce merge cu bicicleta si s-a ales cu periuta infipta in creier, scrie Click.

Cadouri de divort. Proprietarii unui lant de magazine din Marea Britanie au venit cu o idee noua in ceea ce priveste cadourile. Ei au lansat lista de daruri pentru divort, dupa modelul traditionalei liste de cadouri pentru nunta, care variaza de la lenjerie de pat la cuptoare cu microunde si televizoare. Acest nou serviciu permite persoanelor divortate sa primeasca daruri pentru a-si amenaja din nou locuinta, scrie EvZ.

Lumea nebuna a motocicletelor. De la Tanc la Limuzina. Imaginatia unora nu are limite. Asa s-au nascut doua concepte foarte ciudate: motocicleta-tanc si motocicleta limuzina. In primul caz este vorba despre un vehicul proiectat in timpul celui de-al doilea razboi mondial menit sa faca fata drumurilor grele, pe cand motocicleta limuzina este destinata oamenilor ce vor sa se bucure de confort si sa se relaxeze la bordul acestei "motociclete" luxoase, scrie AutoDigest.ro

Mancarea poate fi si arta. Cu ajutoul unui cutit, Saxton a transformat mancarea obisnuita in creaturi funny. Astfel, scriitorul a reusit sa arate lumii ca mancarea poate fi si altceva in afara de un lucru fara de care nu se poate trai, noteaza Cancan.

A mai aparut un pitic care vrea in Cartea Recordurilor. Chinezul He Pingping (21 de ani), considerat cel mai mic om de pe planeta, cu o inaltime de doar 74 de centimetri, are un rival, ce-i ameninta titlul. Wu Kang, care e tot din China, e hotarat sa il detroneze pe Pingping, noul aspirant masurand la 22 de ani doar 68 cm, noteaza Libertatea.