In ultima sa emisiune, gazda talk-showului The Tonight Show, Conan O'Brien, a fost autorul unui moment comic extrem de costisitor pentru postul de televiziune NBC. O'Brien a scos din buzunarul postului NBC 1,5 milioane de dolari pentru o poanta "nesarata". Totul pentru a se razbuna pentru faptul ca Jay Leno, gazda showului "The Jay Leno Show", l-a inlaturat pe irlandez de la carma actualei sale emisiuni, scrie AutoDigest.ro.

Asadar, Conan O'Brien a decis ca va secatui bugetul alocat showului sau de catre NBC pana la terminarea contractului. Pentru a realiza o poanta mai mult scumpa, decat comica, O'Brien a achizitionat un Bugatti Veyron si i-a adugat mustati si urechi de soarece, cel mai probabil parodiindu-l pe Jay Leno, cunoscut ca mare colectionar de masini. Pentru a face poanta si mai costisitoare acesta a achzitionat si timp de emisie extrem de scump pentru melodia "Satisfaction" de la Rolling Stones.

Cand melodia s-a facut auzita, gazda a explicat pe un ton ironic: "Face melodia asta cu ceva mai comic momentul? Evident ca nu. Dar e indeajuns de scumpa sa o difuzezi la TV si apoi sa o redifuzezi pe internet? Oh, da! Pretul total pentru aceasta poanta: 1,5 milioane de dolari! Imi pare rau NBC", potrivit AutoDigest.rocare arata ca Bugatti-ul a fost totusi doar inchiriat si prezinta pe larg istoricul conflictelor dintre O'Brien si Jay Leno.