A devenit mama la doar 9 ani. O fetiţă din nord-estul Chinei a născut prin cezariană un bebeluş de 2,75 kilograme, devenind astfel una dintre cele mai tinere mămici din lume. Pe 25 ianuarie, secţia de ginecologie a spitalului din oraşul Changchun avea să primească o pacientă mai neobişnuită. O fetiţă în vârstă de doar nouă ani, însărcinată în luna a opta şi două săptămâni. Două zile mai târziu fetiţa a născut un copil perfect sănătos cu o greutate de 2,75 de kilograme, scrie Click.

Un britanic traieste cu 24 de crocodili in casa. Dacă vrei să vezi cea mai mare colecţie de crocodili, te duci la o grădină zoologică importantă. Însă e posibil să nu găseşti mai multe reptile decât dacă ai merge acasă la acest englez. Shaun Foggett (30 de ani) trăieşte în Oxford (Marea Britanie) şi doarme sub acelaşi acoperiş cu 24 de crocodili şi aligatori. Pe lângă acest număr impresionant de reptile, în aceeaşi locuinţă mai stau soţia lui Shaun şi cei trei copii ai lor. Bărbatul a amenajat mai multe spaţii ce menţin un ambient similar cu cel tropical, în care păstrează speciile periculoase: caimani negri, corcodili cubanezi şi un aligator chinezesc. Integral in Click.

Este un roman cel mai gras om din lume? Considerat a fi cel mai gras om din lume, britanicul Paul Mason, care cântărea în urmă cu două luni nu mai puţin de 444,5 kilograme, a trecut prin două operaţii care i-au salvat viaţa. În urmă cu două săptămâni, el a făcut o liposucţie şi un by-pass gastric, care l-au “lăsat” în foarte scurt timp fără 130 de kilograme. Cotidianul britanic The Sun a anunţat ieri că Mason rămâne totuşi, şi la actuala greutate, de 314,5 kg, cel mai gras om din lume. Se pare însă că nici ziariştii englezi şi nici reprezentanţii Cărţii Recordurilor nu au auzit de bucureşteanul Stelian Jurcă, de 350 de kilograme, care ar putea să-i ia titlul britanicului. Integral in Libertatea.

I-a dat testiculul stang ca sa o scoata la hochei. Diva porno Katie Michaels a apelat la internet pentru a gasi un amator de distractie. Katie a fost asaltata de barbati dispusi sa isi sacrifice ce aveau mai de pret pentru o intalnire in doi. Pentru ca nu avea partener de distractie, Katie s-a gandit sa apeleze la un cunoscut site de socializare pentru a-si gasi insotitor. Cum era de asteptat, Michaels a fost imediat asaltata de sute de solicitari din partea fanilor, care au inceput sa o tenteze cu tot ce aveau mai de pret, doar-doar vor fi ei cei alesi. De departe cel mai disperat sa o duca pe Katie la meci a fost un american dispus sa renunte la testiculul stang pentru a avea aceasta onoare, scrie Cancan.

Are 13 ani si arata de cel putin 40. Zara Hartshorn, o adolescenta britanica din oraselul Rotherham, are 13 ani, dar cine o vede ii da cu usurinta vreo 40 de ani. Adolescenta traieste o adevarata drama din cauza anomaliei de care sufera, lipodistrofie, care o face sa arate mai batrana decat este in realitate. Are chipul brazdat de riduri, tenul foarte uscat si pungi sub ochi, ca o femeie trecuta deja de prima tinerete. "Nu pot sa duc o viata normala. Atunci cand ma duc la film sau in alte locuri unde pot beneficia de reducere la biletele de intrare pentru ca sunt minora, toata lumea se uita foarte ciudat la mine pentru ca nu le vine sa creada ca am numai 13 ani. E nevoie sa vina mama cu mine pentru a da explicatii", a povestit adolescenta britanica. Integral in Cancan.

Un tanar a fost tras cu sania de tren. Cu toate că ofertele turistice care includ facilităţi pentru sporturile de iarnă s-au mai ieftinit în ultima perioadă, tinerii preferă traseele urbane în locul celor montane. Un tânăr a ales o metodă inedită, dar periculoasă, de distracţie. Acesta a ataşat sania la ultimul vagon al unui tren şi a fost tras câteva sute de metri, până la cea mai apropiată staţie. Cursa "nebună" cu sania a fost filmată, dintr-un autoturism, de către prietenii protagonistului. Cititi mai mult pe Antena3.ro.