Catalin Botezatu: "Monica si Ricky sunt doi oameni neimportanti, nu au facut ceva pentru aceasta societate. Daca ei au ajuns subiect de stire, atunci sa-mi bag picioarele! Este sotie de miliardar si atat! Monica nu a fost la niciun act de caritate, nu a participat la nimic. Este un model ok si atat! Ricky nu va mai lucra pentru mine, daca nu-si manageriaza situatia cu Monica. Ma deranjeaza ca sunt bagat in toata chestia asta! Pe Monica o sa o rog sa nu imi mai pronunte numele decat ca designer. Imi este jena pentru Irinel, el este intr-adevar un om extraordinar (...) Eu nu vreau sa cred ca Monica isi face imagine pe seama soferului ei. Ricky este limitat din anumite puncte de vedere, dar isi face treaba bine." (PRO TV)

Dan Negru: "Sunt neputincios... Recunosc!!! Am promovat in showurile mele, adeseori, non valori despre care nu s-a mai auzit nimic! Si de prea putine ori am chemat oameni care vor lasa urme... Nu sunt ipocrit... Imi place ce fac, sunt pasionat de jobul meu, stiu si ca in showurile mari de divertisment, de la noi, din America, Spania, Italia, de oriunde, rar ii intalnesti... pe ei, cei care lasa urme... Sunt discreti, nu au zurgalai, nu bat tobe...Eu insumi recunosc ca l-am invitat arareori pe Dan Spataru, spre pilda, showurile mele preferand de-a lungul anilor sa chem tot soiul de pitipoance cu decolteuri care faceau, pe moment, deliciul privitorilor. Pitipoancele au disparut, Spataru a ramas...". (http://www.dannegru.com/)

Jessica Simpson: "Ma plictisesc la spital. Cred ca ma voi uita dupa ceva doctori fierbinti McDreamy? McSteamy? Clooney? Sa incepem cautarile". (Libertatea)