Un american de 88 de ani are 5 neveste, 46 de copii si 239 de nepoti. La cei 88 de ani ai sai, JoeJessop, din Short Creek, statul american Utah, se poate mandri cu una dintre cele mai numeroase familii din lume. Barbatul are nu mai putin de 5 neveste, 46 de copii si… 239 de nepoti. Joe, care face parte dintr-o comunitate de mormoni, o secta religioasa in care barbatilor li se permite sa aiba mai multe neveste, e subiectul unui articol in numarul din februarie al revistei “National Geographic”, editia din Anglia, scrie Libertatea.

Distractie la bancheri: cafteala la sange! Mai multi bancheri americani s-au apucat de arte martiale si se intalnesc aproape in fiecare seara sa se lupte, ca sa scape de stresul acumulat pe timp de criza. Unul dintre ei este John Cholish. "Vin multi baieti din finante. E cea mai buna metoda de relaxare dupa munca. Daca ai pierdut sute de mii de dolari, e bine sa vii sa te descarci", a dezvaluit Max McGarr, instructor la o sala de fitness din New York preferata de bancheri, scrie Click.

Au inventat pastila care ne ajuta sa traim 100 de ani. Doctorul si omul de stiinta american Nir Barzilai a gasit un remediu prin care oamenii pot trai mai mult de 100 de ani. In urma unor cercetari efectuate in laboratoarele din New York, medicul Barzilai impreuna cu echipa sa de cercetatori au pus bazele unui medicament care vindeca mai multe boli si mareste si speranta de viata a unei persoane, ajutand-o sa depaseasca pragul de 100 de ani, scrie Cancan.

Air Force Amy a facut sex cu 5.000 de soldati. Air Force Amy e una dintre cele mai cunoscute prostituate din statul american Nevada, fiind angajata de peste zece ani la bordelul legal The Bunny Ranch. Amy are 44 de ani si in ultimii cinci ani s-a reorientat in cariera, exclusiv pentru satisfacerea militarilor. Recent, ea a anuntat pe propriul site ca a depasit numarul de 5.000 de soldati pe deplin satisfacuti, scrie Libertatea.

O tanara fara vagin a ramas gravida dupa ce a fost injunghiata. O tanara din Africa a socat comunitatea medicala, dupa ce povestea ei, in care sunt implicate o partida de sex oral si o bataie cu un cutit, a aparut pe un blog dedicat capacitatii uimitoare a spermei de a rezista in conditii vitrege. Tanara, in varsta de doar 15 ani, s-a prezentat la un spital din Lesotho cu simptomele unei femei care urma sa nasca. In timpul examinarii, medicii au ramas socati sa vada ca adolescenta nu avea vagin, scrie Click.

Un avion a plecat singur de pe pista. Panica mare pe aeroportuldin Frankfurt, unde un avion apartinand companiei Lufthansa a inceput sa se miste singur pe pista fara ca nimeni sa fie la bord. Din fericire, aparatul de zbor nu a apucat sa se deplaseze decat cativa metri pana s-a oprit intr-un gard. Potrivit expertilor, avionul ar fi "luat-o la goana" din cauza noroiului de pe pista si a vantului puternic, scrie Cancan.

Le da vacilor sa bea cate patru halbe de bere pe zi. Sintagma "viata de caine" e folosita pentru a exprima ceva rau, de nedorit. Acum, s-ar putea inventa una care sa exprime o existenta placuta: "viata de vaca". Cum si de ce? Un fermier din Abermule, Anglia, le da vacilor sale patru halbe de bere pe zi, pentru ca sa aiba carnea mai frageda. Ce-i drept, Ifor Humphreys le trateaza cu aceasta licoade doar pe vitele care urmeaza sa fie taiate in cateva zile, scrie Libertatea.

Se dezbraca in pielea goala pentru voturi. Avocata Fernanda Valencia, in varsta de 42 de ani, din Columbia, s-a oferit sa se dezbrace in pielea goala intr-o revista, daca va fi aleasa in Congresul National. Politiciana candideaza pentru un loc in Camera Reprezentantilor si a promis alegatorilor din Bogota ca o vor vedea in costumul Evei, daca o vor vota, scrie Click.

Bestia Ruseasca - Un rus si-a construit un "Hummer" care trece prin apa si prin foc. Cu totii visam la masini de lux, sportive foarte puternice sau adevarati monstrii ce fac fata si celor mai "nefericite" drumuri, insa de cele mai multe ori nu ni le permitem. Un barbat din Rusia si-a construit propriul Hummer. Ba mai mult... Acest monstru nu este chiar o replica a modelului american, ci mai degraba o abordare in stil rusesc a masinii, scrie AutoDigest.ro