In Germania, socrii pot cere la divort cadourile date la nunta. In caz de divort, socrii din Germania ar putea sa solicite inapoi cadourile oferite la nunta, potrivit unui tribunal local. Curtea Federala de Justitie din Germania a hotarat ca un barbat care a divortat si a primit suma de 29.000 euro de la socrii, in timpul casatoriei, sa inapoieze banii. Barbatul care primise banii pentru a participa la o licitatie imobiliara, poate sa pastreze casa achizitionata, dar este obligat sa restituie suma luata de la parintii sotiei. Judecatorii au stabilit ca socrii au oferit suma cuplului pentru ca si fiica lor sa se bucure de casa, dar acest lucru nu mai este valabil, tinand cont ca mariajul s-a destramat, scrie Libertatea.

S-a legitimat ca sa-si cumpere budinca. O britanica din oraselul Leamington a fost nevoita sa-si arate actele de identitate pentru a-si putea cumpara o budinca. "Vanzatoarea nu a vrut sa-mi dea budinca decat daca ma legitimez, considerand ca am sub 21 de ani si ca nu pot sa cumpar preparatul, care continea si alcool. A fost jenant", a explicat Christine Cuddihy, in varsta de 24 de ani, scrie Cancan.

Un restaurant isi incurajeaza clientii sa faca sex in toaleta. Un restaurant din Toronto isi pune toaletele la dispozitia clientilor cu chef de "harjoneli", in weekendul de Valentine's Day, potrivit Newser.com. Toaletele restaurantului "Mildred's Temple Kitchen" sunt de cate o singura persoana si destul de incapatoare, spune conducerea localului, care precizeaza ca "toaletele sunt pe lista locurilor ciudate unde sa faci sex inainte sa mori", scrie Libertatea.

Preot budist, vedeta rap. Religia incepe sa se adapteze si ea societatii moderne. Astfel, un preot budist a inceput sa puna pe ritmuri rap diferite rugaciuni, astfel incat sa fie mai accesibile tinerilor. In varsta de 49 de ani, preotul Kansho Tagai este unul dintre cei care promoveaza cultura budista, o filosofie orientala, in randul tinerilor, scrie EvZ.ro

Pranz deasupra acoperisurilor. "Dinner in the sky" este un restaurant mai putin obisnuit, constand intr-o masa de 22 de persoane, suspendata, agatata de o macara, la 50 de metri. Conceptul, care apartine antreprenorului belgian David Ghysels, a fost implementat ca franciza in aproape 30 de tari; din mai, va fi prezent si in Romania. "Spatiul: ultima frontiera": nu e vorba de un pranz in Cosmos, ci de unul luat pe o platforma, legata de o macara, care atarna in aer, la 50 de metri deasupra pamantului. Pe platforma (de fapt un cadru de metal) sunt prinse o masa si 22 de scaune care lasa privitorilor posibilitatea de a privi peisajul de dedesubt direct printre picioare. Dar nu numai: scaunele, asemanatoare cu cele de birou, pot fi rotite cu 180 de grade, scrie Romania Libera.

Un american va face inconjurul lumii cu o masina in forma de banana. De-a lungul timpului au aparut multe masini care mai de care mai ciudate. Totusi, masina urmatoare poate intra cu usurinta in topul celor mai ciudate masini. Unui barbat din Pnnsylvania i-a venit ideea, intr-o calatorie din SUA spre India, sa isi construiasca o masina in forma de banana si sa faca inconjurul lumii cu ea, scrie AutoDigest.ro

De teama sa nu-si piarda copilul, l-a legat cu lantul de stalp. O fotografie incredibila cu un copil legat in lanturi de un stalp in fata unui complex comercial din Beijing, China, a facut inconjurul lumii in ultimele zile. Desi cand vezi prima data acest instantaneu crezi ca e vorba de neglijenta si de cruzimea unor parinti fara inima, in spatele imaginii se afla de fapt o poveste zguduitoare. Baietelul Lao Lu are numai doi ani si a fost legat de stalp de tatal lui, Chen Chuanliu, intr- un gest disperat. Barbatul se temea sa nu-i dispara fiul, dupa ce, in urma cu o luna, si-a pierdut o fiica de 4 ani, scrie Libertatea.

I-a taiat capul si l-a «gatit» in cuptor. Crima monstruoasa in Italia. Alberto Arrighi, in varsta de 40 de ani, l-a impuscat pe Giacomo Brambilla pentru ca ii datora 100.000 de euro. I-a taiat apoi capul si l-a bagat in cuptorul de pizza. Intre Alberto Arrighi si Giacomo Brambilla exista o relatie apropiata de mai mult timp. Potrivit unor apropiati, intre proprietarul magazinului de arme, Arrighi, si Brambilla se crease o tensiune imensa din cauza unei datorii de 100.000 de euro, pe care cel din urma refuza sa o achite. In urma unui scandal urias pe tema banilor, Arrighi a scos pistolul si l-a impuscat pe Brambilla. I-a taiat apoi capul si l-a dus in pizzeria cumnatului sau. A dat drumul la cuptor si l-a asezat pe o tava de pizza. L-a lasat apoi pana s-a copt, noteaza Click.

O femeie sud-africana mananca pamant de 10 ani. Femeia din Africa de Sud care sufera de o tulburare psihica, mananca pamant de 10 ani, si se teme ca din cauza aceasta nu ar mai putea avea copii. Thuli Malindzi, in varsta de 22 de ani, spune ca de 10 ani nu se poate abtine sa nu consume pamant. "Am inceput sa mananc tarana in scoala primara, dar nu-mi amintesc cum am inceput sa fac asta. De cand m-am mutat in Cape Town mi-a fost dificil sa gasesc exact tipul de pamant care-mi place. Sora mea imi aduce de obicei din Eastern Cape", a declarat sud-africana, citata de Libertatea.

Primele modele cu aer conditionat au fost introduse in 1930.Soferii cu mai multa vechime isi amintesc de Daciile de pe vremea "raposatului" in care vara mureai de cald si iarna de frig. Soarele incingea tapiteria de iti ardea spatele, iar volanul trebuia sa-l stergi cu o carpa uda in mod repetat fiindca-ti frigea mainile. Primele modele cu aer conditionat au fost introduse dupa 1930, de producatorii Nash si Packard, insa pretul acestui dispozitiv a ramas prohibit pentru multa vreme, el fiind disponibil doar optional si pentru echipari de top pana acum nu prea multi ani, noteaza AutoDigest.ro