Are un picior de 45 kg! Viata de cosmar pentru o americanca de 46 de ani, Vicki Borken, din Miami, Florida. Femeia sufera de limftdem, o boala din cauza careia piciorul si laba piciorului ei au crescut fara masura, ajungand ca membrul bolnav sa cantareasca 45 de kilograme. Vicki este o mama singura, care traieste intr-o saracie lucie la Miami, impreuna cu fiica ei de 8 ani, Brichele. Reporterii de la Discovery Channel au gasit-o pe femeie, iar aceasta le-a povestit calvarul bolii ce a debutat inca din copilarie, spulberand visul ei de a deveni inotatoare profesionista, scrie Libertatea.

O englezoaica doarme si 13 zile la rand. O tanara de 15 ani din Marea Britanie sufera de o rara maladie din cauza careia doarme cu zilele. Recordul ei: 13 zile de somn neintrerupt! Louisa Ball a fost o adolescenta normala pana anul trecut, cand mama ei nu a mai reusit s-o trezeasca cateva zile la rand. Speriati, parintii au dus-o la un medic pediatru, care a diagnosticat-o cu sindromul Kleine-Levi, adica boala "Frumoasei adormite". Din pacate pentru Louisa, nu exista niciun Fat-Frumos care s-o poata trezi, caci boala nu poate fi tratata. Ea dispare de la sine dupa aproximativ 8-12 ani de suferinte, noteaza Click.

A renuntat sa construiasca apartamente pentru a face cimitire. Afectat de criza financiara, un investitor din Irlanda nu s-a lasat demoralizat si s-a reprofilat pentu a-si reface averea: vrea sa construiasca cimitire in loc de apartamente. Suparat ca afacerea sa de imobiliare a adunat datorii de 1,5 miliarde de euro, Bernard McNamara vrea sa obtina din partea autoritatilor din Dublin permisiunea de a dezvolta un cimitir in vestul orasului, scrie Libertatea.

Hotelul de zero stele e la mare cautare. Desi conditiile pe care le ofera i-ar putea pune pe cei mai slabi de inger pe fuga, hotelul Null Stern, din Elvetia, figureaza pe lista celor mai apreciate locuri de cazare din Europa. Hotelul de zero stele e la mare cautare Desi conditiile pe care le ofera i-ar putea pune pe cei mai slabi de inger pe fuga, hotelul Null Stern, din Elvetia, figureaza pe lista celor mai apreciate locuri de cazare din Europa, noteaza Cancan.

Primul catel din Italia care are abonament la autobuz. Frumosul catelus Bruno a uimit recent intreaga Italie, dupa ce stapana lui i-a facut un abonament pe liniile de autobuz din orasul italian Padova. Nervoasa ca a fost amendata pentru ca Bruno ocupa locul unui calator, proprietara catelului a decis sa plateasca lunar circa 41 de euro pentru un abonament. Metisul o insoteste zilnic la munca pe italianca, scrie Libertatea.

Ucis de un babuin care l-a impins de pe o platforma. Un batran din Africa de Sud a decedat dupa ce a fost atacat si aruncat de pe o platforma inalta de 18 metri de catre un babuin furios. Michael Bates, in varsta de 69 de ani, era un om al strazii, care-si facuse culcusul pe o rampa. Din nefericire pentru el, intalnirea cu Jimmy, un babuin mascul, s-a soldat cu moartea batranului, scrie Click.

Inginer la doar 9 ani. Pustiul din Macedonia are numai 9 ani, insa nu se joaca de-a calculatoarele. Munca lui este recunoscuta de Microsoft, companie pentru care s-ar putea sa lucreze in curand. La 2 ani, pustiul stia deja sa scrie si sa citeasca. Apoi a inceput sa dezlege secretele calculatoarelor, iar inginer de sistem a devenit la 6 ani, scrie Cancan.

Reguli la scoala: Interzis sa tipe cand fac sex. Studentele de la Cambridge au fost amenintate cu exmatricularea. Studentele de la prestigioasa Universitate "Cambridge" au fost amenintate cu exmatricularea daca nu inceteaza sa geama asurzitor, in timpul numeroaselor acte sexuale care au loc seara de seara in campus. Fiecare studenta in parte a primit un mail, din partea directiunii universitatii, care suna astfel: "Va rugam sa fiti discrete in activitatile dumneavoastra trupesti pentru ca peretii sunt foarte subtiri, iar coridoarele amplifica zgomotele. Altfel, veti fi avertizate in scris, iar daca nu va veti putea stapani nici dupa avertisment, veti fi exmatriculate". Doar in luna ianuarie, la secretariatul de la Cambridge, au sosit 30 de reclamatii privind "zgomotul inuman provocat de fete in timp ce fac sex", scrie Click.