A divortat pentru ca sotia lui avea barba si era sasie. Un ambasador arab, in varsta de 40 de ani, a solicitat divortul imediat dupa nunta, deoarece a descoperit ca sotia lui avea barba si era sasie. Diplomatul s-a plans in fata tribunalului islamic ca a fost inselat si ca in perioada in care s-a intalnit cu cea care avea sa-i devina sotie, acesta a purtat tot timpul burka, acoperindu-si fata, astfel incat el nu avea idee cum arata aceasta, scrie Libertatea.

Se insura cu femei bogate ca sa faca bani de vacante. A stat patru ani in puscarie pentru inselaciune, pana in vara anului 2008. Dupa gratii a invatat cat de usor poate pacali femeile bogate, innebunite dupa ideea de a se casatori. Atunci, Torsten nu era burtos si chel, ci un tip prezentabil si cuceritor. A gasit zeci de femei pe site-uri de socializare carora le-a propus o intalnire, dupa care... nunta, scrie Click.

Ministru, candidat la cel mai frumos fund. Harriet Harman, ministrul britanic al Egalitatii Sanselor, a intrat oficial in cursa pentru desemnarea celui mai frumos posterior din Anglia. Informatia a fost data publicitatii de Tony Edwards, organizatorul ineditului concurs, care a declarat ca politicianul, in varsta de 59 de ani, are sanse reale la castigarea titlului, scrie Cancan.

Are toate organele "pe invers". Un indian de 64 de ani sufera de o boala rara, situs inversus: are toate organele si vasele de sange din corp, pozitionate invers, cele din partea dreapta a corpului fiind in stanga si viceversa. Ashok Shivnani a mers recent la medic pentru ca trebuia sa fie operat la rinichi, iar pe masa de operatie, cand l-au taiat, chirurgii au observat ca nimic nu e unde trebuie in interiorul barbatului, scrie Libertatea.

Copii arestati din cele mai ridicole motive. Un baietel de 12 ani din South Carolina s-a trezit in catuse dupa ce mama sa a chemat politia pe motiv ca fiul ei a deschis cadourile de Craciun mai devreme decat ar fi trebuit. O fetita de aceeasi varsta din Queens, Alexa Gonzalez, a fost luata pe sus de agenti, dupa ce a scris cu pixul pe banca: "Lex a fost aici. 2/1/10" si "Imi iubesc prietenii, pe Abby si Faith". Marissa Miller din Pennsylvania a fost socata sa afle ca este acuzata de pornografie infantila, dupa ce o poza a ei in sutien a ajuns pe telefonul mobil al unui coleg, scrie Click.

Au intors clatite in goana mare. Ca in fiecare an, parlamentarii britanici, precum si zeci de reprezentanti ai presei s-au inghesuit sa participe la traditionala Cursa a Clatitelor, care a avut loc la Londra.Tot ce au avut de facut concurentii a fost sa alerge pe o distanta de 100 de metri si sa intoarca foile de aluat in acelasi timp, scrie Cancan.

O profesoara a facut striptease pentru un elev. O profesoara din Leicester, Anglia, e cercetata de politie, dupa ce s-a aflat ca i-a facut avansuri unui elev de 15 ani, care invata la un alt liceu fata de cel la care preda ea. Anne Poli-Page, 47 de ani, e profesoara de informatica si in urma cu sapte luni a intalnit un tanar de 15 ani, pe care l-a placut imediat. A inceput sa flirteze cu el si sa-i dea cadouri. Intr-o zi, dupa ce au baut impreuna niste cidru, femeia i-a oferit pustiului o sedinta de striptease, scrie Libertatea.