Cum se desfasura o tura din cadrul cursei de anduranta de la Le Mans in 1956. Mike Hawthorn, castigatorul cursei de 24 de ore de la Le Mans din 1955, a filmat un an mai tarziu o tura de circuit cu masina sa Jaguar D-type, cu ajutorul unei camere montata pe masina, inainte de inceperea oficiala a cursei. Hawthorn a atins in aceasta tura de circuit, pe o portiune dreapta, viteza de 300 km/h. Cursa de 24 de ore de la Le Mans este cea mai veche competitie sportiva auto de anduranta din lume si se organizeaza anual din 1923 in Franta langa orasul Le Mans pe circuitul din Sarthe. Cursa se desfasoara pe drumuri publice inchise si are rolul de a testa atat calitatile soferilor cat si ale masinilor timp de 24 de ore incontinuu. Desi in cursa se inscriu anual zeci de echipe nu toate reusesc sa termine cursa mai ales datorita dificultatilor tehnice cu care se confrunta, scrie AutoDigest.ro.

Bebelusul care a invatat sa mearga inainte sa se tarasca. Un bebelus din Marea Britanie si-a uimit parintii si lumea medicala in momentul in care a inceput sa mearga inca de la sase luni. In mod normal, un copil face primii pasi la un an. Xavier poate face aproximativ sase pasi fara ajutorul nimanui. Parintii acestuia si-au dat seama ca au de-a face cu un mic geniu inca de la trei luni, cand acesta s-a ridicat singur in picioare. Abilitatea sa este cu atat mai speciala cu cat bebelusul de-abia a invatat sa se tarasca, scrie Click.

Mona Lisa, pictata cu un pistol de batut cuie. Pentru a realiza o adevarata copie a celebrului tablou "Mona Lisa", pictat de Leonardo da Vinci este nevoie de foarte multa munca dar, mai ales, si de indemanare. Un tamplar din Statele Unite a reusit, in numai cateva secunde, sa termine celebrul tabloul, insa intr-o versiune mult mai originala. Pentru a-si face cunoscuta reusita, tamplarul a apelat la internet, acolo unde si-a postat creatia, scrie Click.

S-a facut femeie ca sa vina la carnaval. Celebrul carnaval de la Rio de Janeiro, in Brazilia, a adunat anul acesta si o mare comunitate de transsexuali. Printre acestia, un african devenit recent femeie care si-a dorit enorm sa defileze intr-un car alegoric precum senzualele brazilience. Prezenta lui a fost remarcata si extrem de apreciata, scrie Libertatea.

I-a facut cadou o inima de ingrasamant de un kilometru. Pentru ca nimic nu spune mai bine "te iubesc" decat ingrasamantul natural, un fermier din Minnesota, Statele Unite, i-a oferit un cadou inedit sotiei sale de Valentine's Day: o inima de un kilometru, facuta in totalitate din materia fertilizatoare. Barbatul a "creat" inima de un kilometru din ingrasaminte in spatele casei sale. Sotia sa, in varsta de 37 de ani, este de parere ca acesta este "cel mai mare si mai original cadou de Valentine's Day pe care l-a primit vreodata", adauga: "Ceilalti ar spune ca este un cadou scarbos, dar mie mi se pare dragut. De ce sa nu faci ceva amuzant cu ceea ce ai?". Integral in Libertatea.

Primul gravid din lume asteapta cel de-al treilea copil. Primul barbat din lume care a nascut un copil in urma cu doi ani este insarcinat din nou si asteapta al treilea copil. Thomas Beatie asteapta cu nerabdare venirea pe lume a copilului, acesta avand pana in prezent un baiat si o fetita alaturi de sotia sa. Beatie a dat nastere unei fetite in vara lui 2008, pentru ca anul trecut sa nasca un baietel. Omul nu s-a oprit aici si anul acesta va deveni din nou "mama". Integral in Cancan.