Si-a tinut respiratia 19 minute in apa. Un elvetian a stabilit un nou record mondial dupa ce si-a tinut respiratia 19 minute si 21 de secunde sub apa. Peter Colat, in varsta de 38 de ani, a spus ca primele 12 minute fara aer nu i-au dat prea multe batai de cap, insa, dupa aceea, a rezistat cu greu. Precedentul record ii apartinea italianului Nicola Putignano si era de 18 minute si 53 de secunde, scrie Cancan.

O femeie isi maseaza organele interne cu muschii abdominali. Imaginile sunt incredibile si sfideaza logica, insa practicantii de yoga sunt familiarizati cu tehnicile de respiratie si de control al muschilor. Tehnica prin care o persoana isi poate masa organele interne cu ajutorul muschilor abdominali se numeste Nauli. Acest procedeu este foarte folositor in cazul problemelor intestinale, cum ar fi constipatia, scrie Click.

Uite cum se catara pe ziduri! Britanicul Jem Stansfield, in varsta de 39 de ani, a urcat pe peretele unei scoli din Sussex cu ajutorul unui dispozitiv creat de el. El a vrut sa demonstreze ca oricine se poate catara pe ziduri, precum celebrul personaj Spiderman, daca are putina imaginatie. Aparatul este facut din doua aspiratoare care genereaza o forta de absorbtie foarte mare, incat practic se lipeste de perete, apoi cele doua ventuze se desprind rand pe rand, oferindu-i posibilitatea celui care il foloseste sa inainteze, scrie Cancan.

De plictiseala, un somer din SUA si-a facut iglu cu patru camere. Un barbat din Statele Unite, cu prea mult timp liber, si-a construit un iglu in curte. Locuinta are patru camere, cablu tv si este dotata cu un sistem audio.Jimmy Grey este somer de aproape un an de zile si avea nevoie de un proiect care sa-i ocupe timpul. Avand in vedere ca in SUA a nins extrem de mult in ultima perioada, barbatul in varsta de 25 de ani si-a ales ca materie prima zapada, asa ca a construit un iglu, scrie Click.

Amantele lui Tiger Woods, pe mingi de golf. O companie din Statele Unite a scos pe piata un set de 12 mingi de golf pe care sunt printate desene care le infatiseaza pe fostele amante ale sportivului Tiger Woods. Setul de 12 mingiute poarta numele “Tail of the Tiger” (Coada tigrului) si la fiecare in parte se poate gasi atasata o scurta descriere a fetei care a avut o legatura amoroasa cu Tiger, scrie Libertatea.

Trage tricicleta cu ochii! Un chinez a stabilit o performanta extraordinara la Beijing. El a reusit sa traga o tricicleta pe care se aflau patru persoane cu ajutorul unui dispozitiv legat de ochi. Yang Guanche a fost urmarit cu sufletul la gura de o multime de spectatori adunati sa vada ineditul show, scrie Cancan.

Casnicia ideala: sotia, perete-n perete cu sotul. Un cuplu britanic a trecut cu bine peste o criza a relatiei, devenind din soti cei mai buni vecini. In timp ce alte cupluri se cearta pe telecomanda, Jan si Gabrielle Henning (ambii de 57 de ani) formeaza un cuplu cu doua identitati ce se redescopera chiar si dupa 36 de ani de mariaj, scrie Click.

Accident: Lamborghini Murcielago vs. Ferrari F430. Doi barbati din Africa de Sud, unul dintre ei fiind un presupus asasin platit, ambii participanti la o nunta VIP din orasul KwaZulu-Nata, au reusit sa izbeasca un Lamborghini Murcielago si un Ferrari F430 in drumul spre petrecerea ce avea loc la clubul sportiv Eshowe, scrie AutoDigest.ro.