De ce le plac barbatilor fetele rele? Barbatii sunt atrasi de ideea de "fata rea" si asta in principal din punct de vedere sexual... pentru ca de multe ori, mintea lor atat e capabila sa priceapa: fata rea inseamna buna in pat. Totusi, motivele sunt putin mai diversificate, sau macar variatiuni pe aceeasi tema. 1. Fetele rele sunt bune la pat. Barbatii cred acest lucru si nu ai cum sa le schimbi parerea. Mai mult, ajung sa se autoconvinga ca asa e, iar atunci cand fac sex cu o... fata rea, chiar daca partida nu e extraordinara, pentru ca au aceste conceptii, barbatii vor avea impresia, chiar daca falsa, ca au avut parte de sex incredibil. Integral in Libertatea.

Un hot s-a blocat in semineu. Un tanar din Brazilia a vrut sa dea o spargere la un bar din Sao Paulo, insa a ramas prins in hornul semineului prin care intrase. Un brazilian in varsta de 19 ani a ratat spargerea vietii lui dupa ce a ramas blocat intr-un semineu. Tanarul vizase un bar din orasul Sao Paulo, planul sau fiind sa intre de pe acoperisul cladirii prin hornul semineului, exact ca Mos Craciun, atunci cand barul se inchidea. Asa a si facut, numai ca n-a apucat sa-si mai puna planul in aplicare, ramanand blocat fix pe horn, scrie Cancan.

De ce sunt barbatii infideli si dependenti de pornografie? Potrivit unui studiu recent, admirarea indelungata a unei femei cu corp in forma de clepsidra are acelasi efect asupra creierului barbatilor ca si in cazul consumului de alcool sau droguri. Potrivit cercetarii realizate oamenii de stiinta de la colegiul Georgia Gwinnett, privitul formelor unei femei activeaza parti cerebrale asociate cu sentimentul de recompensa. Cercetatorii au precizat ca descoperirea lor fundamenteaza credinta generala conform careia femeile voluptoase sunt mai atragatoare din punct de vedere sexual, scrie Libertatea.

A nascut doi copii dupa cancer si menopauza. Stinne Bergholdt din Danemarca este prima femeie din lume care a dat nastere unui copil dupa ce cancerul osos a lasat-o infertila. Femeia, in varsta de 32 de ani, a nascut prima oara in 2007, dupa ce a urmat un tratament de fertilizare. Un an mai tarziu, daneza a nascut a doua oara in mod natural. Succesul abia a fost facut public, scrie Click.

I-au furat copilul din pantece. Doua adolescente, de 14, respectiv 16 ani, au fost arestate in Columbia, dupa ce au rapit o tanara de 18 ani, insarcinata in sapte luni, pentru a-i fura copilul nenascut. Fetele si-au dat intalnire cu gravida sub pretextul unui interviu pentru un loc de munca. Odata ajunsa la locul stabilit, victima a fost legata de maini si de picioare, apoi au taiat- o pe burta, fara nici un fel de anestezie, pentru a-i scoate bebelusul din pantece, scrie Libertatea.

Iata serialul care-i face pe caini sa urle. Serialul american Law & Order provoaca o reala isterie in randul patrupedelor, acestea incepand sa latre si sa urle puternic la debutul imaginilor din pelicula cu pricina. Toata patania are la origine un fragment video postat de un anonim pe internet, in care cainele sau incepea sa se manifeste zgomotos de fiecare data cand la televizor se difuza serialul "Law & Order", scrie Click.

Catel decorat pentru curaj in razboiul din Afganistan. Un labrador folosit de militarii britanici in operatiunile din Afganistan a primit cea mai importanta distinctie militara, echivalentul Crucii Victoria pentru animale, datorita faptului ca a salvat numeroase vieti. Treo are opt ani, poate localiza explozibili si este folosit in patrulele militare. El a fost insotit la ceremonie de stapanul lui, sergentul Dave Heyhoe, scrie Libertatea.

Goi in fata lui Dumnezeu. Americanii merg la slujba in costumul lui Adam. Membrii unei comunitati de nudisti din Virginia din Statele Unite se pot duce goi chiar si la biserica. Oamenii spun ca in acest fel se simt mult mai liberi si egali in fata lui Dumnezeu. Exemplul a fost dat de pastorul bisericii care nu se sfieste sa tina predici in costumul lui Adam, scrie Antena3.

S-au luptat, in gluma, cu sabiile Jedi, ca in «Razboiul Stelelor». Sute de fani ai epopeii “Razboiul Stelelor” s-au adunat intr-un centru comercial din Marea Britanie si s-au batut, in gluma, cu faimoasele sabii ale cavalerilor Jedi. Intreaga “lupta” a fost in scop publicitar, avand rolul de a populariza supermagazinul recent inaugurat, scrie Libertatea.

Tehnologie furata: Cum au copiat rusii masinile americanilor. Rusii si americanii si-au furat decenii la rand tehnologia unii altora. Daca in industria aeronautica rusii sunt cei indreptatiti sa ridice un deget acuzator, in domeniul auto lucrurile stau cu totul altfel, multe masini Made in URSS fiind copii fidele ale unor celebre marci americane si nu numai. Priviti la Ford A din 1931 si apoi la Gaz-ul fabricat intre 1932-1936 sau la Cadillac-ul Fleetwood din 1974 si Zil-ul din 1978 etc. si va veti convinge ca spionajul industrial si furtul de tehnologie sunt practici care nu vor disparea mult prea curand, noteaza AutoDigest.ro.