Iti vine sa crezi ca sunt cvadrupleti? Alice Baxter, un copil din Marea Britanie, este cu trei ani mai in varsta decat fratiorii sai, dar, in mod incredibil, copiii sunt cvadrupleti.Cei patru copii au fost conceputi in acelasi timp, insa Alice s-a nascut in 2007, iar tripletii in ianuarie 2010. Explicatia este simpla: Helen, mama, a apelat la fertilizare in vitro, insa nu si-a implantat in 2007 decat doi embrioni rezultati din divizarea ovulului fecundat, iar pe ceilalti patru i-a criogenat, scrie Click.

I-au scris pe dric motivul decesului. Ultima dorinta a unui britanic a devenit realitate astazi, cand cosciugul sau a fost purtat catre cimitirul St. Mary din Dover. Barbatul, care a murit la varsta de 85 de ani, a vrut ca toti membrii comunitatii locale sa stie motivul decesului. "Fumatul m-a ucis, Albert (Dick) Whittamore" a vrut britanicul sa stea scris la vedere pe dric, dar si langa groapa, scrie Cancan.

A fost prins in timp ce se droga pe masina politiei. Un tanar din Germania a fost arestat de politisti, ieri, dupa ce a fost prins in timp ce-si pregatea doza de droguri chiar pe masina lor.Potrivit Reuters, tanarul in varsta de 26 de ani venea de la discoteca si nu stia ca masina pe care-si prepara drogurile era a Politiei. Acesta a fost surprins de oamenii legii chiar in momentul in care vroia sa ia drogurile, scrie Libertatea.

Prezervative pentru baietei de 12 ani, produse de guvernul elvetian. Prezervativele masura XS vor fi disponibile in curand in Elvetia, masura fiind luata ca urmare a unui studiu guvernamental, care arata ca baieteii intre 12 si 14 ani nu folosesc suficienta protectie in timpul actului sexual. In cadrul studiului, au fost intervievati 1.480 de persoane cu varste cuprinse intre 10 si 20 de ani. Cu cercetarea in mana, Federatia elvetiana impotriva virusului HIV, impreuna cu alte doua organizatii din domeniul sanatatii sexuale, au militat pentru producerea unui prezervativ foarte mic, numit Hotshot, scrie Click.

Au gasit o gorila pe Marte! De-a lungul anilor au existat numeroase teorii conform carora ar exista viata pe Marte. Oamenii de stiinta de la NASA au publicat mai multe fotografii care ar putea sustine aceste ipoteze. Cea mai recenta imagine de pe Planeta Rosie, realizata de un robot care colecta roca pe Marte, infatiseaza un animal imens. Desi la prima vedere seamana cu o stanca de genul Sfinxului, expertul american Nigel Cooper, in varsta de 43 de ani, a precizat ca animalul din imagine este o gorila vie si a oferit asigurari ca pe Marte exista cu adevarat viata, scrie Cancan.

Produse cosmetice cu balega de vaca. In India vaca este sacra, dar si excrementele sale sunt catalogate drept divine conform unor cercetatori care sustin efectele terapeutice si chiar cosmetice ale acestora. Profesorul Kesari Gumat, coordonatorul echipei laboratorului din Ahmedabad, vestul Indiei, sustine ca vaca, animal sacru conform religiei hinduse, prezinta o serie de avantaje ignorate pana in prezent, scrie Libertatea.

Vrei sa cumperi o fantoma? Gasesti de vanzare online. Doua flacoane, despre care se crede ca ar contine spiritele exorcizate dintr-o casa din Noua Zeelanda, sunt de vanzare pe Internet. Denumit, "doua fantome captive", lotul a fost licitat cu 200 de lire sterline pe site-ul TradeMe, echivalentul noua-zeelandez al eBay, scrie Click.

"Mama Barbie" isi injecteaza si fiica. Dupa ce s-a supus la 150 de proceduri cosmetice si de chirurgie estetica si a cheltuit mai bine de jumatate de milion de euro pentru a semana cu o papusa Barbie, britanica Sarah Burge, in varsta de 49 de ani, incearca sa o faca si pe fiica ei sa-i calce pe urme. Pana acum, Hannah, in varsta de 16 ani, a facut deja trei injectii cu Botox, deoarece mama ei, care ii si aplica tratamentul, crede ca astfel va fi protejata de riduri la maturitate, scrie Cancan.