Maratonul mireselor. O suta de mirese din China s-au adunat intr-un parc din orasul Shenzen pentru a serba intr-un mod mai putin obisnuit Ziua Internationala a Femeii. Imbracate elegant si coafate impecabil, tinerele au participat la un concurs de atletism, sumele castigate de pe urma acestuia fiind donate unor fundatii caritabile. Integral in Cancan.

Deputatul Popoviciu va fi "lovit de magia neagra". Initiativa deputatului Alin Popoviciu de a le interzice pe vrajitoare a incins lumea practicantelor de magie. Speriate ca le-ar putea afecta afacerile, multe dintre ele au afirmat ca vor face descantece pentru a indeparta gandurile politicianului de la treburile lor. Cele mai cunoscute ghicitoare sustin ca Popoviciu nu stie sa faca diferenta intre magia alba, care e buna, si cea neagra si ca va fi lovit de blesteme. Integral in Libertatea.

Femeia-drac a implinit 101 ani. "Aduce Sfarsitul Lumii. De aceea ii creste cornul in frunte. Este Dracul". Bunicuta Zhang Ruifang de 101 ani este considerata de satenii din Lilou un demon care prevesteste Apocalipsa. Totul a inceput in 2009. Pe fruntea lui Zhang Ruifang a aparut o mica pata neagra. La cateva zile, de sub pata s-a itit un corn de tap. „Este demon si aduce blesteme asupra noastra", au fost reactiile oamenilor din satul Lilou, provincia Henan. Localnicii au pareri impartite. Le este frica de grozavia intamplata, dar nu indraznesc sa faca nimic, scrie Click.

Un bucatar american a pus laptele sotiei sale in meniu. Un bucatar din New York s-a hotarat sa-i vina in ajutor sotiei care a nascut acum doua luni. Femeia avea atat de mult lapte, incat si-l depozita in frigider, asa ca sotul ei s-a hotarat sa il puna pe lista felurilor de mancare deosebite din meniul oferit de restaurantului sau din New York. "Daca esti bucatar-sef esti curios despre tot ceea ce inseamna arome si atunci intotdeauna vei cauta ceva nou si vei dori sa vezi ce poti sa faci cu el", spune Daniel Angerer. Integral in Click.

Cel mai urat caine din lume. Fara dinti, cu o coafura nonconformista si cu ochii bulbucati, asa s-a prezentat in fata juriului cainele care a fost clasat pe primul loc in topul anual al celor mai urati caini. In ciuda acestei titulaturi, stapanul lui Rascal este foarte mandru de animalul sau, se arata pe stirileprotv.ro, scrie Cancan.

Britanicii venereaza doi caini care au murit in Irak. Celor doi caini, Thor si Scotty, eroi in Irak, li s-a construit un monument in gradina sediului central al regimentului, pe care poate fi citita si urmatoarea inscriptie, in latina: "Mereu vigilenti, puternici, pregatiti si loiali". Ambele patrupede au murit in 2008, in timpul atacurilor asupra unor cladiri care apartineau retelei al-Qaida. Thor si Scotty erau trimisi in cladirile suspectate pentru a-i prinde pe insurgentii care ar fi incercat sa fuga. Primul a fost ranit grav in confrunterea cu un rebel, refuzand sa lase din gura piciorul adversarului, chiar daca fusese impuscat de trei ori si injunghiat cu o maceta. Thor a fost eutanasiat din cauza ranilor suferite. Integral in Cancan.