O clinica britanica organizeaza un concurs care are ca premiu un ovul. Bridge Centre, o clinica de fertilitate din Marea Britanie, pune "la bataie" un ovul, in cadrul unui concurs prin care incearca sa isi promoveze serviciile de selectie a "unui profil" pentru un viitor copil. Castigatoarea va putea alege un ovul in functie de caracteristicile rasiale, mediul de origine sau educatia donatoarei, fortand astfel de fapt o legislatie britanica. Femeile interesate de o inseminare in vitro cu ovulul unei donatoare americane atent selectionata sunt invitate sa participe la un seminar la Londra, organizat de clinica americana GIVF din Fairfax (Virginie), scrie Agerpres. Integral in Libertatea.

Isi picteaza scalpul in fiecare zi. Atunci cand a observat ca incepe sa cheleasca, britanicul Philip Levine, in varsta de 28 de ani, din Londra, a gasit o solutie inedita ca sa nu arate ca toti ceilalti barbati care sufera de calvitie. Philip s-a ras complet pe cap, apoi a apelat la un pictor specializat in desene pe corp, care ii picteaza zilnic scalpul, astfel incat Philip are o noua freza de fiecare data cand iese in public. Oamenii sunt uimiti de creatiile pe care le poarta pe cap, dar unele chiar ii lasa masca, asa cum s-a intamplat atunci cand a avut lipite pe scalp 1.000 de cristale Swarovski. "Nimic nu mi se pare mai oribil decat un barbat cu peruca, asa ca prefer sa stau cate doua ore la pictor si sa am niste frizuri care sa ma scoata din anonimat si sa ma faca sa ma simt bine chiar daca sunt chelios", a spus englezul. Integral in Cancan.

Asistentele olandeze au facut sex cu pacientii. Sindicatul asistentelor medicale din Olanda, NU'91, a lansat o campanie la nivel national prin care vrea sa-i faca pe bolnavii care primesc ingrijire la domiciliu sa inteleaga ca in pachetul de servicii oferite de ele nu intra si intretinerea de relatii sexuale. Scandalul sexual a iesit la iveala dupa ce o asistenta medicala, in varsta de 24 de ani, al carui nume nu a fost facut public, si-a pierdut locul de munca din cauza unui pacient de-al ei, un barbat in varsta de 42 de ani, imobilizat la pat, care a facut astfel incat ea sa fie concediata dupa ce a refuzat in mod constant sa faca sex cu el. Integral in Cancan.

Are deja 273 de kilograme si spera sa se ingrase. O femeie din SUA (patria fastfood-ului) a ajuns la concluzia ca lupta cu kilogramele in plus e acelasi lucru cu inotul impotriva curentului si in loc sa se abtina, supraponderala s-a lasat prada poftelor culinare, sperand sa se ingrase cat mai mult cu putinta. Totul pentru un scop nobil, mai mult sau mai putin: consemnarea sa in Cartea Recordurilor drept cea mai grasa femeie din lume. Integral in Click.

Biciclistii din Peru protesteaza in pielea goala. "Dezbracatii pe biciclete", dupa cum ii numeau cei care au asistat la eveniment, au cerut autoritatilor din Peru sa materializeze o lege prin care biciclistii sa fie protejati, la fel ca si pietonii sau soferii de automobile. Pentru al cincilea an consecutiv, trei sute de biciclisti dezbracati au cutreierat, ieri, strazile capitalei peruane, Lima intr-o actiune de protest menita sa atraga atentia asupra situatiei calatorilor pe doua roti, care nu au piste speciale sau alte facilitati care sa incurajeze acest tip de deplasare. Integral in Click.

Sectie ambulatorie speciala pentru tratarea dependentilor de internet. In fiecare miercuri dimineata, dupa o programare prealabila cei care au grave probleme de dependenta si sunt bolnavi cronic de aceasta noua maladie a secolului pot sa apeleze la serviciile de psihologie oferite de medicul Donato Munno. Ambulatoriul din Molinette a fost deschis ca parte integranta a Departamentului de Neurostiinta din Regiunea Piemonte, coordonat de profesorul Filippo Bogetto. Noua dependenta poate ajunge sa fie la fel de puternica si distrugatoare ca dependenta de droguri. Ideea de a crea o astfel de structura spitaliceasca a venit in urma unei teze de cercetare pe un esantion de 100 de persoane. Integral in Click.