Cearta dintre Oana Zavoranu si mama acesteia, Marioara Zavoranu, continua. Pace, pace intre doua...:)

Marioara Zavoranu: "Oana este un inger cu suflet de diavol, iar Pepe are un singur interes: banii!"(Cancan)

Mama Oanei Zavoranu a declarat in direct la Capatos ca fiica sa este o femeie foarte frumoasa insa si-a dat seama ca sub chipul ei angelic s-ar ascunde un diavol.

"Este foarte frumoasa, pare un inger, dar un inger cu suflet de diavol ", a spus Marioara Zavoranu. "Il voi denigra in continuare pe sotul fiicei mele. Pepe are un singu interes: banii! A umblat doar cu femei bogate. Si fosta lui iubita, Dana, avea foarte multi bani, vila la Snagov", a completat mama Oanei in dialogul sau cu Capatos.

Zavoranca, la Parchet: «Mama e penibila si lipsita de credibilitate» (Libertatea)

Iritata de faptul ca mama ei l-a acuzat pe Pepe ca a vandut niste blanuri, Oana Zavoranu a replicat ca aceasta “e penibila si lipsita de credibilitate”.

Bendeac: "Dupa ce am mers in Fratelli, am mirosit a tarfa o saptamana" (Libertatea)

Actorul povesteste un episod trait recent: "Azi intram in Mall Vitan cand am vazut un SUV Crysler incercuit de niste bodyguarzi. In masina se urcau un ciumpalac si o pitzi, habar n-am cine sunt. Si-asa mi-am adus aminte ca si in acea noapte fatidica in care m-a pus dracu' sa merg in Fratelli, de-am mirosit a tarfa o intreaga saptamana, am vazut o gramada de cacanari paziti de tot felul de gorile".

Dan Negru: "Prefer maneaua lui Guta in locul teatrului modern romanesc" (Libertatea)

Vedeta TV a marturisit pe blogul personal ca prefera sa asculte manelele cantate de Nicolae Guta, in loc sa vada piese de teatru ca "O scrisoare pierduta" in care protagonistii sunt imbracati in jeanti si fac acrobatii pe patine cu rotile, ca "Hamlet" in care actorii au mitraliere sau ca "Romeo si Julieta" unde indragostitii din Verona fac schimburi de sms. "Teatrul romanesc e plin azi de negustori prosti care castiga mult prea mult peste cat ar merita.(...) In Romania vanzatorii de cultura sunt falimentari. Si apoi apar la televizor plangandu-se ca au salarii mici. As propune un boicot al adaptarilor moderne, lasati-i sa injure ei pe scena crezand ca astfel fac cultura. Cu tot respectul, dar ce diferenta e intre agramatismul lui Guta si injuraturile din teatrul modern romanesc? Daca e sa ma intrebati, prefer maneaua lui Guta. Si sustin boicotul", scrie Negru pe blogul personal.