Cosmina Pasarin: "Domnisoara care merge in cluburi de fite nu are ce cauta acolo in tocuri de 20 de centimetri si in rochie de seara, la nunta ce mai imbraca? In club te duci cu prietenii ca sa te distrezi, nu sa stai rigida, cu fusta scurta si impopotonata ca sa atragi atentia barbatilor. Trist este ca le merge. (…) Romanii mai mult vorbesc despre sex, decat sa faca". (Cancan)

Iulia Vantur: "Problema inaltimii este problema altora, nu a noastra. In niciun caz nu e diferenta de inaltime care s-a tot vehiculat in presa, la un moment dat. Avem aceeasi inaltime in papuci de casa”. (Click)

Simona Sensual: "Eu sunt comparata cu orice fata care ocupa prima pagina a ziarelor. Acum 2 ani, era Alina Plugaru, anul acesta este Bianca Dragusanu, nu ma flateaza deloc comparatia!". (Cancan)

Pepe despre Marioara Zavoranu: "Eu o cunosc pe mama Oanei de cand era sotia lui Banicioiu. Era o femeie foarte frumoasa, acum nu mai are nimic din ce avea atunci. Acum are ceva din gingasia purcelusului". (Libertatea)