Fotomodelul Roxana Ilie: "Am primit multe bijuterii de la el (n.r. - Augustin Plesea) Într-o anumită măsură contează şi banii. Nu aş putea să-mi petrec timpul cu o persoană incultă şi foarte săracă. (...)Nu-l iubesc încă, pentru că nu ai cum să iubeşrti un om în cinci luni" (Libertatea)

Monica Columbeanu: "Nu am vrut să fiu una dintre caţele care îi scriu 300 de mesaje pe săptămână lui Bote sau să-l sun de prea multe ori ca sa-i arăt că-l susţin în scandalul cu Bianca. Relaţia mea cu el este una strict profesională şi nu mă bag în viaţa lui personală" (Liberteatea)

Christina Aguilera: "Îmi place combinaţia apă-erotism. Mi-aş dori cărţi erotice impermeabile dacă s-ar putea, pentru că chiar şi ele se udă în baie" (Libertatea)

Iubita lui Kamara despre Iulia "bomba lui Tanase": "Parerea mea despre "bomba lui Tanase" este un mare bip. Mi se pare o mare aberatie sa fie promovata atata prostie vie. Creier lipsa, muuulta grasime in loc de el. Fata asta defileaza cu ce-i lipseste si cu ce are din plin. Este un munte de grasime fara creier!" (Cancan)