Porcul s-a combinat cu oaia si uite ce-a iesit! Porcii de la Gradina Zoologica din Essex sunt mereu confundati de catre vizitatori cu oi. Si cine ii poate invinovati? Pentru ca reprezinta o specie pe cale de disparitie, intalnita pana acum in Austria si Ungaria, misiunea porcilor lanosi Buddy, Porsche si Margot este sa se reproduca cat mai des si mai mult, scrie Click.

Au luat taxiul de la Polul Nord pana la Milano din cauza norului de cenusa. Zece italieni s-au intors la Milano dintr-o vacanta la Polul Nord cu taxiul. Cei aproape 4.000 de kilometri au costat 14 mii de euro. Nu este vorba despre un capriciu sau snobism. Decizia a fost luata din cauza imposibilitatii de a se intoarce in tara din cauza norului de cenusa vulcanica, care a blocat traficul aerian, scrie Cancan.

A ajuns la inchisoare dupa ce a vomitat pe un politist si pe fiica sa. Un barbat din statul american New Jersey a ajuns la inchisoare dupa ce vomitat intentionat pe un capitan de politie si pe fiica acestuia, in varsta de 11 ani, aflati in tribune pe arena din Philadephia la un meci al echipei de baseball Phillies impotriva celor de la Washington Nationals. Atacatorul, Matthew Clemmens, in varsta de 21 de ani, a fost retinut, vineri, la doua zile de la incident si i s-a fixat o cautiune de 36.000 de dolari, scrie Libertatea.

Neveste si iubite goale de dragul soldatilor de pe front. Un grup format din iubitele si sotiile militarilor britanici a pozat nud pentru un calendar, al carui profit va merge la soldatii raniti in Afganistan si Irak. 50 de voluntare au intrat pentru o zi in pielea partenerilor de viata si s-au lasat fotografiate nud la baza militara din Hampshire, printre arme, tunuri si avioane de lupta, scrie Click.

Poftiti la cea mai mare musaca! Bucatarii palestinieni au realizat cea mai mare musaca din lume, care a fost, ulterior, inregistrata in Cartea Recordurilor. Preparatul-gigant are un diametru de 4,5 metri si cantareste 1.350 de kilograme. Pentru prepararea acesteia s-au au folosit 250 de kilograme de faina, 500 de kilograme de ceapa, 170 de kilograme de ulei de masline, 200 de kilograme de cartofi si peste 100 de kilograme de carne tocata. Musacaua a fost gata in cinci ore, scrie Cancan.

Sexul albeste dintii. O partida de amor reprezinta o excelenta strategie de mentinere a pasiunii unui cuplu, insa cercetatorii sustin ca sexul aduce si nenumarate beneficii pentru sanatate. Spre exemplu, sexul ajuta la dantura, albind dintii si intarindu-i. Si asta pentru ca mineralele din compozitia spermei, ca zincul si calciul, combat cariile, scrie Libertatea.

Cainele care vrea sa fie primar. Cainele labrador Genny a fost propus sa candideze pentru functia de primar al orasului canadian Clarington. Stapanul sau si locuitorii lupta sa il puna in fruntea obstii. Cateaua Genny, un labrador de culoare neagra in varsta de trei ani, a fost propusa recent de catre stapanul sau, Marven Whidden, pentru functia de primar, ramasa vacanta de catva timp. Whidden a inceput campania in urma cu cateva saptamani pe blogul sau, scrie Click.

Creierul pisicii, mai complex decat un computer! Cercetatorii de la Universitatea Michigan, din Statele Unite ale Americii, au facut o noua descoperire. Conform acestora, creierul pisicii este mai complex decat un computer. Pe baza acestei descoperiri oamenii de stiinta vor sa construiasca niste microcipuri de noua generatie. "Intentia noastra este sa construim un computer in acelasi mod in care natura construieste un creier, adica sa folosim o paradigma complet noua pentru asamblarea circuitelor", a spus coordonatorul echipei de cercetatori, potrivit Cancan.