Emilia Negurici, alias Emmy, a recunoscut ca s-a intalnit cu barbatul din filmul prezentat pe www.cancan.ro dupa ce acesta a chemat-o intr-o camera de hotel, insa cantareata jura ca nu a intretinut raporturi sexuale cu respectivul.

"Noi doi nu ne-am culcat. Nu stiu cum e la pat. Jur! Eram dezbracati si stateam unul peste altul, dar nu am facut nimic altceva decat sex oral si atat. Sexul oral nu e chiar sex, e altceva (...) Si, la urma urmei, era iubitul meu", spune cantareata, care precizeaza ca partenerul ei i-ar fi platit atunci, cu cei 200 de euro, "o datorie mai veche". (Cancan)

Marian Iancu intr-un nou acces de furie la adresa liderului din Liga 1 la fotbal. "CFR nu a avut niciodata sanse la titlu! Si le-au facut singuri".

"Am spus ca CFR-ul este cea mai slaba echipa dintre primele 5 si nu poate sa castige in felul asta campionatul; s-au chinuit cu Steaua acasa, cu Unirea afara, cu noi au facut ce au facut, plus ca au mai intalnit si echipe ingaduitoare. Se va face dreptate. Sansele lor nu au scazut dupa meciul cu Astra, pentru ca nu au avut niciodata sanse la campionat. Si le-au facut singuri. Pot lua titlul, dar nu depinde de ei ca joc, ci de cat de motivate sunt adversarele ", a spus Marian Iancu la gsptv. (Prosport)