Preot arestat pentru ca a spus ca homosexualitatea e pacat. Un preot baptist din Cumbria, Anglia, a fost arestat zilele trecute, dupa ce a prezentat cateva pacate din Biblie, printre care a mentionat si relatiile sexuale intre persoane de acelasi sex. Dale McAlpine vorbea cu cativa credinciosi despre pacat si printre "minciuna", "blasfemie" si "preacurvie" a mentionat si homosexualitatea. Un reprezentant al politiei, aflat in apropiere, l-a auzit si a mers imediat si i-a pus catusele. Motivul? Omul legii e homosexual si a considerat ca parintele l-a hartuit. Integral in Libertatea.

Are 24 de camere in 32 de metri patrati. Gary Chang, un arhitect din Hong Kong, se poate lauda ca a creat apartamentul viitorului, a carui configuratie se poate schimba rapid printr-o simpla apasare a unui buton, in functie de dorintele si nevoile locatarului. Casa are 32 de metri patrati si, datorita unui sistem de pereti glisanti, incorporeaza 24 de camere. Dormitorul se poate transforma in bucatarie, camera de zi si chiar baie, in timp ce dusul poate deveni, in doar cateva secunde, o sauna. Ferestrele apartamentului sunt vopsite sepia pentru a crea tot timpul impresia de lumina solara. In loc de draperii, Gary a folosit ecrane pentru proiectoare pentru ca, atunci cand vrea sa se uite la un film, sa aiba senzatia ca se afla intr-o sala de cinema. Pentru a-si duce la indeplinire visul de a crea un apartament modern si perfect utilat, Chang a investit 126.000 de euro, o suma relativ mica daca luam in calcul toate dotarile pe care le are apartamentul. Integral in Cancan.

A slabit 107 kilograme intr-un an! Britanicul Mike Smith, in varsta de 57 de ani, a fost desemnat campion mondial la slabit. Barbatul, care avea 209 kilograme, a reusit sa dea jos 107 kilograme intr-un singur an. Mike, care acum are o greutate de 102 kilograme, a tinut un regim foarte strict dupa ce medicii l-au avertizat ca risca sa moara din cauza problemelor provocate de obezitate. Integral in Cancan.

Un barbat din China a mancat peste 1.500 de becuri. Wang Xianjun, de 54 de ani, a reusit performanta sa inghita mai mult de 1.500 de becuri de la varsta de 12 ani. Acesta a inceput sa manance sticla sparta pentru ca, spune el, i se pare "crocanta si delicioasa". "Am inghitit accidental un os de peste destul de gros, dar nu mi s-a intamplat nimic. Din curiozitate, am incercat si niste cioburi de pahare si, la fel, n-am patit nimic", a povestit chinezul. Asa ca, de atunci, Wang mananca cate un bec de fiecare data cand are pofta. Integral in Click.

Masturbatori de elefanti de meserie. Iata cum lucreaza! Este considerat de multi oameni drept cel mai scarbos job din lume. In schimb pentru altii este ceva normal, iar ei se prezinta la serviciu fara a stramba din nas. In cazul in care nu stiati cum se colecteaza sperma de elefant, mai jos se explica procesul. Thomason Robert, un medic veterinar din Anglia, se ocupa de reproducerea animalelor aflate pe cale de disparitie. El si colegii lui sunt lideri in "manipularea" animalelor. Pentru colectarea spermei, medicul veterinar trebuie sa stimuleze masculul elefant, dar nu asa cum v-ati astepta, scrie Click.

Chinezii au inventat lopata multifunctionala. Cand vine vorba de a fura idei sau a copia produse celebre, chinezii sunt asi la acest domeniu. Uite ca ei sunt buni si la inventat lucruri utile. Specialistii din armata au scos pe piata o unealta care in mod normal nu ar trebui sa-i lipseasca niciunui gradinar, muncitor sau soldat, din trusa cu scule. Ce trusa cu scule?! E de-ajuns sa ai aceasta lopata multifunctionala pentru a te descurca in orice conditii. Va intrebati poate, ce stie ea sa faca de este asa de grozava? Iata o lista scurta cu ce poti face cu aceasta lopata minunata: sapi o groapa, tai copaci, scanduri sau bare metalice, faci cartofi pai, cioplesti, masori, tai sarma sau bati cuie. Integral in Click.