Laura Andresan: "Il vad pe Dumnezeu la fiecare orgasm".

Laura Andresan se declara o persoana credincioasa si povesteste pe blogul personal ca toate cartile despre iubire si sex pe care le-a citit au facut-o sa vada altfel viata si sa ajunga la stadiul in care se intalneste cu Dumnezeu la fiecare orgasm.

"Am intalnit iubirea, dupa ce l-am cunoscut pe Dumnezeu, pur si simplu iubirea a apaut in viata mea. Credeam ca o stiu, dar dupa ce am spus 'Bun venit Iubire pe Pamant', am realizat ca tot ce stiam inainte era un mare fals. Si l-am intalnit pe Dumnezeu, chiar ma tine adesea in brate. Cand il vad? La fiecare orgasm", scrie aceasta pe blog. (Libertatea)

Becali: "Am un proiect pentru Hagi, dar nu vreau sa aiba inca un esec!"

"Nu am facut nicio lista, am fost intrebat pe cine vad eu capabil sa pregateasca Steaua si am spus cateva nume. De fapt, sunt doua solutii: Piturca si Badea. Nu am vorbit cu Hagi si se poate supara daca il aduc in discutie. E un om dificil, nu vreau sa fie luat prin surprindere si sa aiba o reactie care sa nu-mi placa. As lucra cu Hagi numai daca sunt sigur ca el are si performante. Nu vreau ca Hagi sa aiba inca un esec, pentru ca ar fi urat pentru el. Am un proiect pe care nu-l pot spune, in care il vad pe el reusind", a declarat Becali la gsptv. (Prosport)

Florin Calinescu: "Iulia Tabacaru e mai degraba jumara sexy"

Florin Calinescu a luat peste picior vedetele din Romania in cadrul emisiunii Happy Hour de luni. El a glumit pe seama Andreei Tonciu, spunand ca daca inoata pe spate lumea o confunda cu un rechin, a ramas uimit de engleza de balta a lui Voicu Panzar si a afirmat ca Simona Sensual nu ar fi in stare sa "decretinizeze poporul", asa cum a anuntat ea in urma cu ceva timp, deoarece "nu are unitatile necesare". Nici Iulia Tabacaru nu a scapat de glumele acide ale actorului, care a spus despre aceasta ca "bomba sexy este mai degraba jumara sexy", facand aluzie la porcine. (Libertatea)

Adrian Porumboiu: "Coltescu e un psihopat! De ce nu angajam si criminali in serie?!"

Adrian Porumboiu, suparat pe arbitrajul de la Unirea Urziceni-Brasov 1-0: "Nu am zis nimic de Unirea Urziceni, degeaba se agita cei de acolo. De ce angajam psihopati ca arbitri? De ce nu apelam si la criminali in serie? Care ar fi problema? Eu spun ceea ce vad, sunt profesor-doctor in arbitraj, am tot dreptul sa-mi dau cu parerea. Nu-mi poate interzice asta nimeni, cu atat mai putin MM Stoica", a declarat Porumboiu la Digi Sport. (Prosport)