Face o insula din gunoaie reciclate. Miliardarul si aventurierul britanic David de Rothschild planuieste sa creeze un nou teritoriu locuibil in apropiere de Hawaii, folosind doar deseuri de plastic recuperate din Oceanul Pacific. La 31 de ani, tanarul si-a propus sa faca tot ce ii sta in putinta pentru protejarea mediului. Potrivit specialistilor contactati de aventurierul David de Rothschild, daca ar fi puse unul langa altul, gunoaiele adunate din Oceanul Pacific ar fi suficiente pentru a acoperi o suprafata cat Franta si Spania la un loc, scrie Cancan.

A murit dupa ce prietenii i-au bagat un tipar in fund. Un chinez din Sichuan a murit recent dupa ce, la betie, prietenii i-au bagat un tipar in fund. Barbatul de 59 de ani a petrecut o noapte intreaga cu amicii lui, iar apoi, beat mort s-a culcat. Cativa dintre camarazii lui de pahar s-au gandit sa-i faca o gluma proasta si au prins un tipar lung de 50 de centimetri, pe care i l-au bagat in fund, scrie Libertatea.

Au facut cercuri in pielea goala. Fotograful american Spencer Tunick, in varsta de 43 de ani, a reusit din nou sa mobilizeze cateva sute de voluntari care au acceptat sa renunte la haine pentru o sedinta foto nud. Evenimentul a avut loc intr-un parc din nord-vestul Marii Britanii, rezultatul fiind unul de-a dreptul spectaculos, informeaza Cancan.

Un fan Star Trek a fost incinerat si trimis in spatiu. Familia unui american indragostit de serialul Star Trek a decis sa-i trimita ramasitele intr-o calatorie in spatiu. Dupa 24 de ore, cenusa americanului se va intoarce pe Pamant si va fi returnata familiei, care a scos din buzunar pentru aceasta experienta 500 de lire sterline, scrie Click.

Si-a tatuat "Razboiul stelelor" pe spate. Luke Kaye, un britanic in varsta de 42 de ani, care se considera cel mai mare fan al "Razboiul stelelor", a hotarat sa isi arate admiratia pentru filmele din aceasta serie intr-un mod neobisnuit. Barbatul si-a tatuat pe spate 14 personaje din film si nu vrea sa se opreasca aici, fiind dispus sa isi adauge pe trup noi desene, scrie Cancan.

Iata un arici cu piciorul in ghips. Orice fetita cu un picior rupt ar putea fi incurajata cu aplicarea unui ghips de culoare roz. Dar acest micuta pacienta nu-si arata sentimentele deloc in fata celor care au grija de ea. Femela arici este acum vedeta Spitalului Veterinar din Buckinghamshire. Ea a fost descoperita intr-o gradina din Northhampton avand piciorul din dreapta fata rupt, dar si pelvisul, scrie Click.

Isi vinde ovulele ca sa scape de datorii. Marje Khan, o suedeza in varsta de 28 de ani care acum locuieste in Marea Britanie, a anuntat ca isi scoate la vanzarea ovulele pentru a scapa de datoriile acumulate in studentie. Mai exact, Marje cere 5.200 de euro pentru serviciile sale, cu toate ca a fost avertizata de medici ca, in urma procedurii de recoltare, ar putea ramane infertila, informeaza Cancan.