Radu Mazare: "Femeia este ca un cal"

Primarul orasului Constanta, Radu Mazare, a vorbit in cadrul emisiunii "Happy Hour" de la PRO TV, despre femeia ideala din punct de vedere fizic dar si despre asemanarile dintre condusul unui zmeu si condusul unei reprezentante a sexului frumos.

"Diferenta dintre zmeu si femeie? La inceput e mai greu de condus zmeul dar dupa ce il inveti, zmeul te ajuta. Femeia este ca un cal pe care-l calaresti. Te obisnuiesti la un moment dat cu el dar nu stii cand o ia razna. Dar diferenta dintre un copil si un barbat stiti care este? Pretul jucariilor", a glumit Mazare, la Happy Hour. (Libertatea)

Cheeky Girls: "Fotbalistii sunt niste libidinosi, care vor doar sa atraga femeile in pat"

Surorile Cheeky Girls, Gabriela si Monica Irimia, sunt dezgustate de fotbalistii din Premier League si marturisesc ca i-au dat cu flit lui Ashley Cole, cand acesta le-a facut avansuri.

"Vai, dar noua nu ne plac fotbalistii! Am fost odata abordate de fotbalistii de la Arsenal, in special de Ashley Cole. Am fi aratat penibil daca am fi iesit cu el. Cred ca fetele din Romania sunt atrase de fotbalisti pentru ca au 'money, money, money'. (...) Sunt niste baieti libidinosi, care urmeaza numai un singur scop: sa atraga fetele in pat", au declarat gemenele Cheeky, conform perfecte.ro.