A ajuns la 100 de ani cu whisky! Caz uimitor in Marea Britanie. Ted Binge, care recent a implinit 100 de ani, jura ca, secretul vietii sale indelungate este whisky-ul, care nu i-a lipsit de la masa dupa ce a implinit 18 ani. De 82 de ani, stra-strabunicul Ted Binge, care locuieste in York, consuma o sticla de whisky la doua saptamani. El a gustat prima oara aceasta bautura la 18 ani dupa care nu a conceput sa nu bea cate un paharel in fiecare dimineata la micul dejun, impreuna cu cafeaua, scrie Click.

Sute de oameni in fundul gol de amorul... artei. 500 de voluntari s-au prezentat in costumul primordial la o sedinta foto organizata de celebrul fotograf american Spencer Tunick in Anglia. Pictorialul face parte dintr-un proiect mai mare al lui Tunick, care s-a specializat in imortalizarea unor grupuri numeroase de oameni goi, ultima oara langa Opera din Sydney, anunta Click.

Si-a facut bicicleta din 1.000 de pucuri. Germanul Didi Senft, poreclit "El Diablo", este mare amator de sport. Pentru a promova Campionatul Mondial de Hochei, care va avea loc in tara sa natala in perioada 7-23 mai, barbatul si-a construit o bicicleta din 1.000 de pucuri si a pornit cu ea in calatorie pentru a-i convinge pe conationalii sai sa participe la competitie ca spectatori, scrie Cancan.

A fost declarat mort si dupa 12 ore s-a externat. Un spital din Australia si-a cerut scuze oficiale catre un pacient pe care l-a declarat mort din greseala. Peter Thornton a fost internat in unitatea medicala Alfred din Melbourne la inceputul lunii martie din cauza unor probleme de natura gastrologica. Dupa ce a fost ignorat si lasat sa stea pe un pat timp de 12 ore, acesta s-a externat si a plecat acasa, anunta Click.

Castorii au construit cel mai lung baraj din lume, vizibil din spatiu. Cateva familii de castori din Canada au devenit faimoase dupa ce au construit cel mai mare baraj realizat vreodata de aceste animale. Incredibilul edificiu este situat in Parcul National Wood Buffalo din Alberta de Nord, are 850 de metri si a fost realizat din copaci, crengi, nisip, pietre si pamant, cu scopul de a scapa de pradatori. De obicei, castorii construiesc baraje lungi de aproximativ 460 de metri, insa aceasta opera este atat de mare incat este vizibila si din spatiu, scrie Click.

Doi rusi au ajuns dupa gratii pentru ca au ucis, transat si mancat o adolescenta. Un tribunal din Sankt Petersburg a condamnat astazi doi tineri rusi la 19 si 18 ani de inchisoare, pentru ca au ucis o adolescenta, in urma cu un an, si au mancat parti din ea. Maxim Glavatskik si Iuri Mojinov, ambii de 20 de ani, au fost condamnati de crima extrem de grava si isi vor petrece urmatorii 19 ani, respectiv 18 ani dupa gratii, scrie Libertatea.