Cenusa vulcanica din Islanda e de vanzare. Afectati considerabil de criza antreprenorii islandezi au gasit o metoda inedita de a-si mai spori veniturile prin vanzarea celebrei cenuse vulcanice care a paralizat traficul aerian european. Comanda se face pe internet iar pentru aproape 100 de euro primesti acasa un borcan-suvenir cu 160 de grame de cenusa emanata de vulcanul Eyjafjallajokul. In plus, cei care colecteaza cenusa sprijina demersul autoritatilor islandeze nevoite sa curete sutele de tone de cenusa depusa pe strazi, in parcuri si pe case, scrie Click.

A stat 10 ani la inchisoare pentru ca nu s-a tuns. Timp de 10 ani, Kendall Gibson a stat intr-o incapere mai mica decat o toaleta, alaturi de cei mai violenti puscariasi din cauza ca nu si-a tuns parul. Conform unui act normativ din 1999, din statul Virginia, SUA, pletosii de tip „Rasta" sunt pedepsiti aspru daca nu se tund. Kendall Gibson este considerat acum unul dintre cei mai periculosi detinuti din intreg sistemul penitenciar al statului Virginia. Motivul: pletele care ii ajung pana la glezne. Barbatul, care la 18 ani a fost condamnat la inchisoare pentru jaf si rapire, nu a mai putut iesi din inchisoare din cauza parului. Desi isi ispasise pedeapsa, el a fost bagat timp de 10 ani la carcera, fapt ce i-a prelungit perioada de detentie, scrie Click.

Indianul nemancat, mai sanatos decat un barbat de 40 de ani. Analizele facute indianului care n-a mancat de 70 de ani au socat lumea stiintifica. Gurul indian este mai sanatos decat un barbat de 40 de ani, spun medicii care il tin sub observatie. Prahladbhai Maganbhai Jani de 83 de ani nu isi mai aminteste exact cand a incetat sa mai manance, relateaza Daily Mail. "S-a intamplat demult. Acum ma simt extraordinar de bine. Pot merge 100 sau 200 de kilometri prin jungla si nu obosesc, nu transpir, nu adorm. Atunci cand meditez pot sta asa timp de trei ore, 12 ore sau chiar cateva luni", a declarat indianul intr-o conferinta de presa. Integral in Click.

Si-a facut masina dintr-un sicriu. Phil Bisset, un fost gropar britanic, in varsta de 62 de ani, pasionat de automobilism, are in garaj o masina unica. Aceasta a fost realizata dintr-un sicriu din otel, de 75 de kilograme, si, lucru surprinzator, este functionala. Vehiculul lui Phil, care seamana cu o masina de epoca, atinge 160 de kilometri la ora si are 2,13 metri lungime. Oriunde apare, fostul gropar face senzatie in trafic. Integral in Cancan.

Cel mai mare platou cu hummus din lume, pregatit in Liban! Bucatarii libanezi au amestecat sapte tone de naut, doua tone de tahini (o pasta din seminte de susan), folosind doua tone de lamai si 700 de litri de ulei de masline, pentru a obtine un platou urias de hummus. Cu aceasta ocazie, Libanul a intrat si in posesia recordului pentru cel mai mare preparat gastronomic pregatit in vase de teracota. Aceasta noua runda a bataliei gastronomice dintre Liban si Israel - doi vecini aflati in razboi - a avut loc in prezenta unui reprezentant al Guinness World Records care a autentificat recordul: 10.452 de kilograme de hummus. Integral in Cancan.

O britanica a invins noua tumori. Hayley Mitch, o englezoaica de 25 de ani, a uimit medicii, reusind sa invinga cancerul, desi suferea de noua tumori in faza terminala. Totul a pornit de la o tumoare la san, raspandita in mai multe zone ale corpului femeii, si nici un doctor nu credea in vindecare. Britanica a urmat insa un tratament puternic bazat pe chimioterapie, timp de sase luni, si rezultatul a fost unul uimitor, izbutind sa invinga in cele din urma cancerul. Integral in Liberatatea.