Isi vand virginitatea prin intermediul unei emisiuni. Producatorul tv australian John Sissey a fugit din tara dupa ce a fost aratat cu degetul cand a vrut sa lanseze o emisiune in cadrul careia virgini si virgine sa-si vanda "inocenta" in urma unor licitatii. Aflat in prezent in Las Vegas, barbatul si-a reluat proiectul, de data aceasta cu succes. Sissey a petrecut mai mult de un an adunand doritor, fete si baieti virgini, care sa participe la ciudata emisiune care va fi transmisa pe internet, dintr-un bordel. Participantii vor primi cate 20.000 de dolari americani, plus 90% din suma care e licitata pe ei. Integral in Libertatea.

A purtat aceeasi pereche de adidasi timp de 4 ani. Acum patru ani, Ben Heldblom, pe atunci boboc la o Universitate din Tampa, a facut un pariu traznit cu profesorul de limba spaniola. Tanarul a promis ca va purta aceeasi pereche de incaltaminte pana la absolvire iar daca aceasta incercare va reusi, profesorul va trebui sa se rada in cap si sa-si epileze sprancenele, in direct, pe Internet, prin intermediul unei webcam. Heldblom mai are acum doar o luna de rezistat pentru a castiga pariul. Intre timp, gluma a devenit insa un motiv serios de preocupare, tanarul explicand ca acest experiment l-a ajutat sa-si faca mai putine griji din pricina parerii celorlalti. De asemenea, baiatul a devenit tema pentru proiectul grupei sale la cursul de psihologie. Integral in Libertatea.

Letonii au lansat "prezervativele politice". Pe piata letona a aparut ultima noutate in materie de ambalaje de prezervative: pe cutii sunt imprimate chipurile politicienilor, informeaza Agerpres, citand Delfi. "Prezervativele politice" au fost scoase la vanzare in capitala Riga, iar printre chipurile de pe ambalaje se numara cel al liderului Partidului Popular, Andris Skele, cel al primarului capitalei letone Nils Usakov, cel al liderului formatiunii politice Primul Partid al Letoniei, Ainars Slesers, cel al fostului ministru al finantelor Atis Slakteris si cel al fostului premier Aigars Kalvitis. Intrebati ce parere au despre noie produse, politicienii in cauza au parut mai de graba indiferenti. Primarul Nils Usakov a declarat insa ca nu este ingrijorat si ca i se pare o gluma proasta. Integral in Libertatea.

O adolescenta de 17 ani arata ca un bebelus. O adolescenta este captiva in corpul unui bebelus, ea putand fi cheia pentru oprirea procesului de imbatranire, potrivit oamenilor de stiinta. Brooke Greenberg s-a nascut in 1993. Ea are inca dintii de lapte si se deplaseaza in continuare cu ajutorul unui carucior. Nu poate vorbi si isi face nevoile in scutece. Brooke sufera de „Sindromul X", fiind singura persoana cunoscuta cu aceasta afectiune care se manifesta printr-un ritm de crestere anormal de lent. Fetita are 76 de centimetri, sapte kilograme si are nevoie de ingrijire constanta. Inaltimea si greutatea ei sunt tipice pentru un bebelus de cinci-sase luni. Integral in Click.

Distractie mortala in Rusia! Adolescentii stau sub trenul in miscare! Adolescentii rusi joaca un joc pe cat de periculos pe atat de stupid: stau lipiti de calea ferata sub un tren in miscare! Li se pare atat de distractiv sa isi riste viata incat se lasa fotografiati sub sinele trenului aflat in miscare! Integral in Cancan.

Fac bureti din par. Pentru a scapa de "mareea neagra", sute de mii de locuitori din SUA au acceptat sa isi sacrifice macar o parte din podoaba capilara ori din blanita animalelor de companie, din care se fac bureti absorbanti de petrol. Ingrijorati din pricina dezastrului ecologic din Golful Mexic, ca urmare a scufundarii la sfarsitul lui aprilie a platformei petroliere Deepwater Horizon, americanii de rand au hotarat sa se implice. Sute de mii de locuitori ai SUA au inceput sa stea la rand in frizerii si saloane de coafura pentru a-si dona o parte din podoaba capilara. Parul tuns este apoi incredintat unor voluntari, care il colecteaza si il utilizeaza pentru crearea unor "bureti" pentru absorbirea petrolului deversat in Golful Mexic. Si nu doar parul uman este folosit pentru a opri catastrofa ecologica din Golful Mexic, ci si blana animalelor. 500 de grame de par pot absorbi pana la patru litri de petrol. Integral in Cancan.