Enache spune ca este un mare geniu neinteles, o bucata de aur (Cancan)

Cantaretul a avut o iesire incredibila in parcarea unei case de productie. Revoltat de faptul ca persoana pe care a angajat-o sa se ocupe de imaginea si de contractele lui nu-si ia munca in serios si il trimite la emisiuni penibile, din punctul lui de vedere, in loc sa-l urce pe un soclu, Enache i-a tinut un discurs furibund, scaldat in sudoare. "Eu sunt un tampit, un idealist, un perfectionist... Eu rezolv pe partea mea chestii misto si tu ma trimiti sa curat cartofi?! Ai o bucata de aur si nu stii ce sa faci cu ea. E incredibil. Te uiti la ea si nu stii ce sa faci!", i-a strigat Enache managerei care a indraznit sa-l trimita pe "marele artist" intr-un show cu tematica culinara.

Shoby: "DJ-ii de radio sunt niste tarani!" (Libertatea)

Shoby de la Codu Penal este un artist care intotdeauna a fost impotriva sistemului, insa am descoperit ca este foarte suparat pe DJ-ii de la radio, despre care spune ca promoveaza numai piese care instiga la consumul de droguri. "DJ-ii sunt veniti de la tara! Stiu doar sa dea play si stop si sa puna muzica de drogati... Asa toti pustanii au devenit niste bulangii dresati care sunt disperati sa faca rost de droguri".

Madalin Voicu: "Printul" Cristea si Tanase sunt papagali (Cancan)

Cunoscutul artist spune ca Steaua a suferit o puternica degradare sub conducerea lui Gigi Becali. "Fotbalistii romani nu au cap. Exemple pot fi "Printul" ala de la Dinamo, Cristea, sau Tanase. In mintea lor sunt cerceii, gelul, masinile, femeile si bautura. Sunt niste papagali", crede Voicu.