Zboara cu sageata infipta in cap. Localnicii din orasul britanic Scarborough au ramas muti de uimire dupa ce au observat un pescarus zburand nestingherit, desi era ranit la cap. Pasarea si-a vazut de zborul ei, desi fusese lovita de o sageata de darts, care i-a ramas infipta in cap, scrie Cancan.

Concurs de poker pe dezbracate. Poti castiga o excursie in Las Vegas daca participi la concursul de poker pe dezbracate, din Dresda. Evident, trebuie sa si castigi competitia, sau macar sa te afli printre cele 30 de finaliste. Nici nu trebuie sa-ti faci prea multe griji pentru ca, daca iesi din joc, o vei face demn, doar in chilotei, anunta Click.

Au inventat lumanarile cu "parfum" de hamburger. Fanii fast-foodului au acum inca un produs de care sa se bucure... cu toate ca nu este vorba de ceva comestibil. Un lant de restaurante din Ohio, Statele Unite, a inventat lumanarile cu miros de hamburger. Managerii restaurantelor White Castle vinde lumanarile cu aroma de hamburger la pretul de 10 dolari, iar suma stransa va fi trimisa catre o fundatie pentru persoanele care sufera de autism din New York, scrie Libertatea.

O femeie din Bulgaria a nascut gemeni la 62 de ani! Cele doua fetite au fost concepute prin fertilizare in vitro si s-au nascut in luna a saptea de sarcina, avand 500, respectiv 900 de grame greutate. Medicii spitalului din Ruse, unde femeia a nascut, au declarat ca mama si unul dintre bebelusi se simt bine, insa viata celui de-al doilea copil este inca in pericol. Krasimira Dimitrova spune ca a decis sa fie fertilizaza in vitro dupa ce a incercat sa adopte un copil, dar cererea i-a fost refuzata, anunta Cancan.

Iata ciresul cu doua tipuri de flori. Datorita altoirii neatente, in Portchester, Anglia, un cires are acum doua tipuri de flori, jumatate dintre ele sunt roz, de la ciresul ornamental Kanzan cu care a fost altoit iar cealalta jumatate albe, de la ciresul salbatic. Aceasta metoda de altoire a fost perfectionata de chinezi in antichitate, dar, in cazul unei altoiri profesioniste, ciresul trebuia sa mosteneasca numai radacina puternica a celui salbatic si florile frumoase ale celui ornamental, scrie Libertatea.

Un hot care voia sa jefuiasca o benzinarie a fost pus pe fuga de un barbat "inarmat" cu o sticla de bere! Incidentul a avut loc intr-o benzinarie din Virginia si a fost inregistrat de camerele de vedere. Dupa ce a facut cateva cumparaturi, un barbat de culoare a scos un pistol cu care a amenintat-o pe casiera, cerandu-i acesteia sa ii dea toti banii si a tras doua focuri de arma pe langa ea. Un alt cumparator din benzinarie a venit langa talhar cand a auzit focurile de arma si l-a lovit pe acesta cu o sticla de bere in cap, anunta Cancan.