S-a chinuit sapte ani sa faca un puzzle incomplet. Un pensionar, in varsta de 86 de ani, din Marea Britanie s-a chinuit timp de sapte ani si jumatate sa rezolve un puzzle de 5.000 de piese. Din pacate pentru batran, cand s-a apropiat de final, a descoperit ca nu-l poate termina pentru ca lipseste o piesa. Jack Harris a primit puzzle-ul in 2002, de Craciun, de la nora sa. Cei de la firma care a produs puzzle-ul respectiv a declarat ca modelul nu se mai fabrica, astfel ca nu-l poate ajuta pe batran cu piesa lipsa, scrie Cancan.

S-a aruncat din masina, pentru ca nevasta lui vorbea prea mult. Un american nu a mai suportat sa o tot auda pe nevasta lui cum il bate la cap si a sarit din masina aflata in mers, ranindu-se destul de grav. Barbatul se afla in autoturism cu sotia si cei trei copii, pe o autostrada in apropiere de Montgomery, cand femeia a inceput sa vorbeasca incontinuu si sa se certe cu el. Saturat de toata cicaleala ei, americanul i-a spus nevestei sale sa taca odata din gura! Pentru ca femeia nu a incetat, barbatul nu a mai suportat si a sarit din masina, anunta Libertatea.

Bunicutele invata sa se lupte cu violatorii! “Doua degete infipte in ochi, un pumn in plexul solar, un picior dat unde doare mai tare, apoi va intoarceti si o luati la sanatoasa”, le invata instructorul de autoaparare pe bunicutele kenyene”. Batranele sunt nevoite sa urmeze astfel de cursuri pentru ca acolo femeile in varsta din mahalalele kenyene cad deseori prada violatorilor. Acestia cred ca relatiile sexuale cu persoane in varsta ii scapa de SIDA si ii spala de pacate, scrie Click.

Sunt sexy? Saruta-ma! Membrii unor triburi de băştinaşi se mutilează pentru a respecta tradiţiile. Putini stiu ca, in anumite locuri pe mapamond, mai exista oameni care traiesc in triburi si in conditii greu de imaginat. Acestia socheaza atat prin stilul de viata, dar mai ales prin aspectul lor. Ei isi mutileaza corpul, pentru a respecta traditiile popoarelor din care fac parte, dar si pentru a se distinge de alte triburi. Integral in Libertatea.

Concert la inaltime! Un artist brazilian a oferit un concert de pian mai putin obisnuit. Atarnat in chingi, la mare inaltime, barbatul a cantat cateva zeci de minute la pianul suspendat intr-o piata din centrul orasului Sao Paulo, atragand atentia trecatorilor care s-au oprit nu doar sa-l asculte, dar si sa-i admire curajul, anunta Cancan.

I-au crescut rinichi noi in locul celor distrusi. La varsta de cinci ani, micuta Angel suferea de o infectie severa a ambilor rinichi. Viata ei era in real pericol. Doctorii au decis sa o opereze. Cand au deschis-o, soc! In locul rinichilor vechi cresteau altii sanatosi. "Este un miracol. Nu ne vine sa credem. Angel a capatat o infectie urata la cateva luni dupa nastere. Doctorii nu credeau ca va supravietui si au conectat-o la aparate. La cinci anisori s-au hotarat sa o opereze", a povestit mama fetitei Claire Burton, de 32 de ani. Integral in Click.

Vaticanul vrea sa crestineze extraterestrii. 100 de calugari cosmonauti sunt antrenati sa plece in misiuni speciale in Univers. Oricat ar parea de ciudat, cei mai multi cosmonauti pregatiti sa plece in calatorii interstelare nu apartin Statelor Unite, Rusiei sau Chinei. Sunt calugari iezuiti de la Vatican... “Biserica Catolică are la această oră 100 de misionari cosmici antrenaţi pentru a pleca în orice moment spre alte lumi pentru eventuala creştinare a extratereştrilor - şi nu face un secret din asta”, scrie Libertatea.