A devenit obsedat sexual dupa ce a fost operat. Un bunic din Elvetia a cazut dintr-un prun si a suferit mai multe fracturi. Dupa ce a fost dus de urgenta la spital, operat si externat, Angelo D. (81 de ani) a cheltuit toti banii familiei prin bordeluri, pentru ca a devenit obsedat sexual. Nu se stie exact de ce, dar se pare ca o asistenta i-ar fi administrat prea multa morfina, care i-ar fi afectat un centru nervos din creier. Familia batranelului cere acum daune spitalului pe motiv ca "l-a stricat" pe bunic, scrie Cancan.

A murit cu o perie de toaleta infipta in fund! Britanica Cindy Corton, in varsta de 35 de ani, a decedat deoarece timp de doi ani medicii nu au crezut declaratiile ei, conform carora, in urma unui accident bizar, ramasese cu coada unei perii de toaleta infipta intr-una dintre fese. Accidentul a avut loc in 2005, cand Corton, in timpul unei betii in casa unui prieten, a cazut in baie si, cumva, coada unei perii de toaleta de plastic, lunga de 15 cm, a ramas infipta in corpul ei, informeaza Click.

"Miss SUA" e acuzata de terorism. Rima Fakih, o tanara de origine libaneza care a fost incoronata zilele trecute "Miss SUA", are din nou probleme de imagine. Dupa ce un post de radio a dat publicitatii o serie de imagini din 2007 care o au ca protagonista la un concurs de striptease, bruneta a ajuns iar pe prima pagina a ziarelor. Motivul este ca trei dintre rudele sale ar face parte din conducerea miscarii islamiste paramilitare Hezbollah, in vreme ce alte opt persoane ar figura pe lista membrilor simpatizanti, lucru care nu este privit cu ochi buni de multi jurnalisti, in conditiile in care organizatia este considerata terorista de autoritatile de la Washington, anunta Cancan.

Nevasta moarta in frigider. El in pat cu amanta. Soc in Marea Britanie. Bucatarul Peter Wallner si-a ucis nevasta lovind-o salbatic cu o tigaie, dupa care a tinut cadavrul aproape 3 ani la congelator. Imediat dupa crima s-a iubit cu amanta. La un tribunal din Surrey, a fost audiat ieri Peter Wallner (34 de ani), care a ucis-o cu bestialitate pe sotia sa, Melanie (30 de ani), in urma cu peste trei ani. Barbatul a recunoscut ca a tinut cadavrul acesteia trei ani la congelator, spunand prietenilor si familiei ca femeia a murit din cauze naturale, scrie Click.

Nu are maini, dar conduce camioane. Soferul Ho Yuelin Zhang, de 49 de ani, conduce camionul cu cioturile bratelor. El nu are permis de conducere si se considera discriminat din cauza handicapului sau. Politistii chinezi au tras pe dreapta un camion supraincarcat si au ramas socati cand au observat ca soferul nu avea antebrate, informeaza Click.

S-a trezit cu un tanar beat si gol-pusca in cada. Politia din Indiana, Statele Unite, a fost alertata de catre un barbat care a gasit in locuinta sa, mai exact in cada, un adolescent lesinat de beat ce era, dezbracat si cu apa curgand peste el. Richard Gual, a fost trezit de doi amici ai tanarului de 18 ani in jurul orei 05.00, zilele trecute, care i-au spus ca prietenul lor a intrat in locuinta gresita si inca se afla acolo, scrie Libertatea.