Poftiti la damigeana cu... vapor! Artistul nigerian Yinka Shonibare s-a gandit sa sarbatoreasca implinirea a 205 ani de la celebra batalie de la Trafalgar expunandu-si in centrul Londrei cea mai recenta opera de arta. Este vorba despre o replica a vaporului HMS Victory de pe care amiralul Nelson si-a comandat soldatii in timpul luptei impotriva trupelor franceze si spaniole. Vasul lui Shonibare are 3,45 metri lungime, 2,30 metri inaltime si a fost introdus intr-o damigeana de 4,57 metri, scrie Cancan.

N-are maini, dar e campion la biliard! Un caz senzational in SUA. Desi nu are maini, John Smith joaca biliard cu piciorul la fel de bine ca un jucator de top. A participat la turnee internationale, reusind sa invinga mari campioni. Americanul John Smith (34 de ani) uimeste intreaga lume si a devenit o senzatie pe Internet, demonstrand cat de bine joaca biliard, desi nu are maini. Rezultatele sale de exceptie in turneele organizate in multe tari vorbesc de la sine. Tine tacul intre barbie si umar, cu varful intre degetele de la picioare. Mingile le ridica si le fixeaza pe tabla de biliard tot cu degetele de la picioare, anunta Click.

A fost amendat pentru ca a depasit limita de viteza in scaunul cu rotile. Un batran cu dizabilitati a fost amendat de politia rutiera din provincia braziliana Santa Catarina, dupa ce a fost surprins ruland cu viteza pe o autostrada aglomerata, intr-un scaun cu rotile motorizat pe care si l-a construit singur. Martorii oculari sustin ca batranelul depasea cu usurinta tirurile si autoturismele cu scaunul pe care il folosea pentru a se deplasa. Potrivit Agerpres, politia rutiera l-a oprit pe acesta si l-a amendat pentru "conducerea unui vehicul dintr-o clasa necunoscuta fara un permis adecvat", scrie Libertatea.

S-au trezit cu un balon pe casa. Rafala puternica de vant a pus capat unei excursii intr-un balon cu aer cald, deasupra localitatilor din apropiere de orasul Koln, Germania. Niciunul dintre cei 16 pasageri nu a fost ranit, dar balonul, care a aterizat in curtea unei case, a invelit in intregime acoperisul acesteia. Proprietarii locuintei au ramas si ei muti de uimire, neintelegand in prima faza ce s-a intamplat. Odata ce s-au dezmeticit, s-au amuzat pe seama situatiei. "Oricum voiam sa repar o parte din acoperis, asa ca tot raul e spre bine", a declarat Michael Ersfeld, proprietarul casei afectate. Balonul cu aer cald a fost scos de la locul accidentului de pompieri, scrie Cancan.

Numarul 0888 888 888 a fost suspendat dupa ce toti posesorii lui au murit. Compania bulgara de comunicatii mobile Mobiltel a suspendat numarul de telefon 0888 888 888 dupa ce toate persoanele care l-au folosit in ultimii zece ani au decedat. Numarul nu mai este folosit din 2005, dupa ce al treilea proprietar al sau, Konstantin Disliev, a fost ucis. Potrivit Daily Mail, primul posesor al numarului a fost directorul executiv al companiei Mobitel, Vladimir Grashnov, care a murit in 2001, la numai 48 de ani, de cancer. Gurile rele spun insa ca moartea lui Grashnov nu a fost cauzata de cancer, ci de o contaminare radioactiva provocata de concurentii lui in afaceri, anunta Libertatea.

Parintii nu vor sa-l scape pe micutul de 2 ani de tutun. Parintii bebelusului fumator au refuzat o masina nou-nouta oferita de membri ai unor departamente oficiale indoneziene pentru protectia copilului, contra promisiunii ca fiul lor se va lasa de fumat. Mohammed Rizal, tatal inraitului fumator de doi ani, a declarat ca "nu vrem nici un cadou. Mie mi se pare ca e sanatos tun. Nu vad care e problema". Adevaratul motiv pentru care tatal are o atitudine aroganta si inconstienta este ca micutul Ardi face adevarate crize de plans si urla pana nu se mai opreste daca parintii nu ii dau sa fumeze cel putin 40 de tigari pe zi, informeaza Click.