Ieri milionar, azi gunoier. Dupa ce a castigat 11 milioane si jumatate de euro la loterie, un gunoier britanic si-a tocat averea in opt ani pe droguri, prostituate, bautura si jocuri de noroc. Michael Carroll, 27 de ani, a abuzat de orice a vrut, dupa ce a castigat la loto 11.500.000 de euro. Banii au inceput sa dispara in petrecerile care nu se mai terminau. In 2003, englezul a cumparat cocaina de 2.000 de lire zilnic. Cand a fost parasit de sotie, Michael a devenit clientul preferat al prostituatelor si se lauda ca a avut peste 2.000 de femei in pat. Chiar si-a indeplinit un vis si a facut sex cu trei curve pe un morman de 100.000 de euro, bani pe care i-a facut cadou "fetitelor". Integral in Click.

Un hotel din Marea Britanie, bantuit de fantome. Un hotel din orasul Gloucester din Marea Britanie a devenit faimos din cauza fenomenelor paranormale care se intampla in interiorul acestuia. Un videoclip in care o halba de bere se misca singura si apoi cade de pe masa restaurantului din hotel a fost difuzat pe internet si a starnit controverse in legatura cu autenticitatea sa, potrivit ziarului ¨Leggo¨. Hotelul bantuit a fost construit in secolul al XIV-lea si de-a lungul timpului au fost relatate mai multe fenomene ciudate care s-au petrecut in interiorul acestuia. Unii dintre clienti au declarat ca usile camerelor se misca singure si ca au vazut in timpul noptii imaginea difuza a unei fetite care plange. Sursa citata sustine ca fenomenele paranormale sunt investigate de o echipa de specialisti. Integral in Click.

I-au lipit o artera cu superglue. Un bebelus din Marea Britanie, Alfie Dale, s-a nascut cu o malformatie rara, numita vena lui Galen. Afectiunea se manifesta prin umflarea creierului si duce la deces. Micutul a fost operat pe creier la scurt timp dupa nastere, medicii folosind superglue pentru a-i lipi o artera care altfel ar fi declansat o hemoragie fatala si i-ar fi provocat moartea. Acum, micutul Alfie si-a revenit spectaculos. Integral in Cancan.

S-a dat cu rolele de pe Turnul Eiffel. Desi este triplu campion mondial la patinaj pe rampa, Taig Khris a fost obligat sa repete saritura dupa ce a ratat prima coborare. Din fericire, cea de-a doua incercare a fost incununata cu succes, Taig, in varsta de 34 de ani, reusind sa intre in Cartea Recordurilor pentru cea mai lunga saritura cu patinele cu rotile. Pentru evenimentul de la Paris, sportivul s-a pregatit vreme de doi ani si a avut alaturi o echipa tehnica formata din 180 de oameni. Integral in Cancan.

Sex in grup la o scoala generala din Polonia. Elevii de la o scoala generala din Ostroda, Polonia, au inventat un joc sexual, in urma caruia mai multe fete au ramas insarcinate. Potrivit site-ului thenews.pl, mai multe fete de circa 14 ani trebuiau sa stea intinse pe jos, formand un fel de stea, iar baietii faceau sex cu fiecare, pe rand, castigatorul competitiei fiind cel care ajungea ultimul la orgasm. In timpul jocului nu se foloseau prezervative sau alte mijloace de protectie impotriva sarcinii sau a transmiterii bolilor venerice, iar rezultate au inceput sa apara. Integral in Libertatea.

Asa se plimba el intre Ungaria si Romania. Halapi Sandor, un ungur de 54 de ani, a parcurs 200 de kilometri cu velocipedul, de la Bekescsaba la Arad si inapoi. Mecanicul de biciclete a facut acest efort pentru supermaratonul care a avut loc zilele trecute. Integral in Libertatea.