Pisica cu doua fete, nascuta in Charleston. Un fenomen destul de rar s-a petrecut de curand in statul american West Virginia cand o pisica dat nastere unui pui cu doua fete. Isabella a nascut sase pui dintre care unul este iesit din comun printr-o mutatie genetica impresionanta: are doua fete, doua nasuri si doua guri, toate fiind normale si functionale. Defectul apare de regula la animale si este foarte rar intalnit, iar puii nascuti cu asemenea deficiente nu prea au sanse de supravietuire. "Two-face" (doua fete - n.r.), dupa cum l-au botezat stapanii, pare destul de sanatos, creste pe zi ce trece si mananca aproape non-stop, evident cu ambele guri, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Doi romani, condamnati la inchisoare in Franta pentru furt de lenjerie intima de 30.000 de euro. Acestia au furat peste 1.000 de piese de lenjerie intima, in valoare de aproape 30.000 de euro. Unul dintre romani, Marius Haller, a fost condamnat la trei ani de inchisoare, dintre care un an si jumatate cu suspendarea executarii pedepsei. Romanii trebuie sa plateasca despagubiri de aproape 22.000 de euro, anunta Cancan.

Un palestinian a sunat de 17.000 de ori la politie. Barbatul a fost arestat saptamana aceasta de agenti israelieni la Hebron, in Cisiordania ocupata. Conform autoritatilor, palestinianul a sunat de 17.000 de ori in ultimele patru luni la numarul de urgenta doar pentru a-l insulta pe operator. Tribunalul din Ierusalim a stabilit ca autorul apelurilor sa ramana in detentie pana luni, anunta Libertatea.

Nu are brate, dar e cea mai buna tesatoare din sat. O femeie din China, nascuta fara brate, face minuni cu picioarele sale. Ren Jiemei, in varsta de 65 de ani, este atat de indemanatica cu picioarele sale incat baga din prima ata in ac. In plus, celelalte femei din sat nu o pot concura in ceea ce priveste viteza si calitatea cu care tese. Ren a invatat sa spele, sa manance, sa se pieptene, sa deseneze sau sa taie hartie doar cu ajutorul membrelor inferioare. La scoala, intorcea paginile cartilor si scria cu degetele, iar in ciuda handicapului era unul dintre cei mai silitori elevi. In aprilie 2009, femeia a fost invitata sa tina prelegeri supravietuitorilor cutremurului din Sichuan despre modalitatile in care se pot descurca persoanele cu dizabilitati, informeaza Click.

Un batranel a murit dupa o partida de sex. Un batranel de 72 de ani, din Leipzig, s-a dus la bordelul lui preferat, direct la prostituata pe care o stia cel mai bine, o tanara de 28 de ani care avea sa il satisfaca. S-au retras intr-o camera, unde femeia s-a pus pe treaba si spiritele s-au incins la maximum. Imediat dupa terminarea partidei de sex, batranelul s-a ridicat sa se imbrace, moment in care inima i-a cedat. A cazut la podea, iar medicii sositi de urgenta la fata locului nu au mai putut face nimic sa il salveze, scrie Cancan.

O americanca de 270 de kg vrea sa ajunga cea mai grasa femeie din lume. O femeie care cantareste exact 273 de kilograme vrea sa manance tot mai mult, pana va fi cunoscuta ca cea mai grasa femeie din lume. Donna Simpson, in varsta de 42 de ani lucreaza ca model pentru un site pentru admiratorii de femei supraponderale. Ea spune ca ar vrea sa ajunga la greutatea de 455 de kilograme si marturiseste ca se bucura de toata atentia pe care o primeste din partea presei. "Cu cat e fundul mai mare, cu cat e burta mai mare, cu atat esti mai sexy", este de parere Donna Simpson. Sotul ei o sustine in incercarea sa de a intra in Cartea Recordrilor, spunand ca "este o femeie sexy, voluptoasa si cu solduri generoase", informeaza Libertatea.

Ultima inventie: sistem anti-furt pentru bebelusi. Un spital din Nebraska, SUA, a solutionat problema copiilor rapiti din maternitati, cu ajutorul unui sistem anti-furt atasat de cordonul ombilical al nou-nascutilor. Fiecare bebelus de la maternitatea Bellevue primeste la nastere un dispozitiv electronic, care functioneaza ca un GPS, cu frecvente radio. Acesta este conectat la sistemul de alarma al cladirii, asa ca micutii sunt monitorizati non stop. Asistentele ataseaza emitatoarele de cordoanele ombilicale ale bebelusilor, iar daca acestia sunt luati din salon, alarma se declanseaza. In plus, spitalul se inchide automat, astfel incat eventualii rapitori sa nu poata parasi cladirea. Cipurile sunt total inofensive pentru bebelusi si sunt inlaturate la externare, anunta Click.