De cinci ani are aceeasi varsta. "Miss Cornwall", Laura Anness, in varsta de 27 de ani, a ramas fara titlul de regina a frumusetii dupa ce organizatorii competitiei au realizat ca aceasta a mintit in formularul de inscriere. Mai exact, de mai bine de cinci ani, britanica se "stabilise" la 22 de ani pentru a putea fenta regulamentul care preciza ca tinerele care vor sa participe la concurs trebuie sa aiba maximum 24 de ani, anunta Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Un elefant alb care ar prevesti schimbari politice, capturat de autoritatile birmane. Un elefant alb, specie foarte rara, care potrivit superstitiilor birmane ar anunta schimbari politice, a fost capturat in nord-vestul Uniunii Myanmar, in contextul in care junta militara pregateste primele alegeri parlamentare dupa 20 de ani. In Birmania, tara majoritar budista, elefantii albi au fost iubiti dintotdeauna, iar rarele lor aparitii sunt considerate semnul unor importante schimbari politice. Femela, care are circa 38 de ani si peste doi metri inaltime, a fost capturata sambata, dupa ce aparitia ei a fost semnalata de mai multi localnici, informeaza Libertatea.

Record mondial! Un american si-a bagat 1091 de piercing-uri. Aryan Hopkins, un entuziast al piercing-ului din Roseville (California), a stabilit un nou record mondial pentru cel mai mare numar de piercing-uri efectuate intr-o singura sesiune. Aryan a facut aceasta bizara incercare pentru a strange bani pentru un spital de copii din nordul Californiei. Pe 26 iunie, in salonul "Abstract Ink Tattoo", pe care Aryan il patroneaza impreuna cu sotia sa, s-a prezentat cu mult curaj in fata mai multor entuziasti ai piercingului si a reprezentatilor presei locale. Vechiul record pe care americanul trebuia sa-l bata era de 900 de piercing-uri, scrie Click.

Risca patru ani de inchisoare pentru ca a furat un buchet de flori pentru iubita. Un student din orasul siberian Tomsk a incercat sa fure un buchet de crini, pe care voia sa i-l daruiasca prietenei, dar a fost prins de politie si este judecat pentru furt. Tanarul, care a vrut sa-i daruiasca flori iubitei sale, dar nu a avut bani si a preferat sa fure un buchet, risca pedeapsa cu inchisoarea de la unul la patru ani. "Echipajul de serviciu l-a observat pe omul care alerga cu florile. Raufacatorul, care l-a vazut, la randul sau, pe agentul de politie, a aruncat florile si a incercat sa se ascunda, dar a fost prins", au afirmat autoritatile, informeaza Libertatea.

A incercat sa jefuiasca un luptator de wrestling. Lee Christie a avut proasta inspiratie sa jefuiasca un luptator de wrestling din Coventry - Adam Kalinovski, un urias de 120 de kilograme. Exact in momentul in care hotul incerca sa iasa din casa sportivului cu un laptop pe care il furase, Adam s-a intors acasa. Victima talhariei s-a transformat rapid in agresor, hotul Lee Christie fiind pus imediat la podea de sportiv, printr-o manevra de lupte libere. Desi talharul s-a chinuit sa scape, Adam l-a pironit atat de puternic in podea, incat hotul a inceput sa planga si sa-l implore pe luptator sa-i dea drumul. Lee a scapat insa doar in momentul in care politia a ajuns la fata locului, anunta Cancan.

Un preot budist filma enoriasele goale spalandu-se cu apa sfintita. Barbatul isi filma pe ascuns enoriasele care faceau baie cu apa sfintita, dupa ce le binecuvanta. Femeile mergeau la biserica pentru a fi binecuvantate si, potrivit obiceiurilor, foloseau baia pentru a-si uda corpul cu apa sfintita. Calugarul Net Khai, in varsta de 37 de ani, amplasase camere ascunse care filmau femeile in timp ce se imbaiau, dupa care trimitea clipurile prietenilor sai, prin intermediul telefonului mobil. Una dintre victimele calugarului pervers si-a dat seama ca este filmata si a anuntat autoritatile. Khai a fost prins si destituit si risca sa faca un an de puscarie pentru distributie de materiale pornografice, scrie Click.

Soferii americani se masturbeaza in timp ce conduc masina. Ce fac barbatii cand conduc? Raspunsul a fost gasit de compania caare organizeaza studii de piata, Abrams, Herzog & Filippi, dupa ce in mai multe intersectii mari din New York si Florida, au fost amplasate camere video. In mod surprinzator, se pare ca pe langa activitatile obisnuite de a vorbi la telefon (31%) sau a sta cu o mana rezemata pe scaunul din dreapta (8%), unii au fost surprinsi masturbandu-se (11%). Numai 9% dintre cei 4.634 de soferi filmati tineau ambele maini pe volan. Inregistrarile cu americanii care se masturbeaza in timp ce conduc masina vor fi difuzate in cadrul unui show tv, informeaza Libertatea.

O englezoaica este judecata pentru partidele sale zgomotoase de sex. O femeie din Marea Britanie este judecata pentru ca a incalcat un regulament administrativ, care prevede ca nu e voie sa faci zgomot in timpul actelor sexuale. Aceasta este acuzata pentru "partidele sale galagioase de sex cu sotul ei". Caroline Cartwright, in varsta de 49 de ani, a primit acest ordin dupa ce vecinii acesteia s-au plans deseori in legatura cu "modul inedit" al femeii de a intretine relatii intime cu sotul ei. Mai exact, vecinii au acuzat-o pe Carolin ca este "galagioasa" si "zgomotosa" atunci cand face sex cu sotul ei, Steve. Acuzatia este aceea ca a incalcat Ordinul Comportamentelor antisociale in datele de 14 si 15 mai, atunci cand a avut "partide galagiose" si cand a dat muzica tare, anunta Cancan.