Omul flexibil ca plastilina. La 101 ani, are 45 de kilograme, o barba alba stufoasa si pielea intunecata. Swami Yogananda este intr-o forma exceptionala poate si pentru ca practica zilnic yoga, de 83 de ani. Nu pune gura pe carne, lapte, zahar, alcool sau tigari. Mananca doar legume si fructe. "Yoga nu este un sport, este un stil de viata. Te face sa devii curat si pe interior si pe exterior", spune gurul. Reporterul "Bild" care l-a vizitat a spus ca nu a mai vazut niciodata un om de cauciuc. "Ei bine, Swami Yogananda este mai flexibil decat plastilina", a marturisit jurnalista. Integral in Click.

Faze TariFoto: Hotnews

Moare daca nu face sex de 10 ori pe zi. E disperata sa faca sex de zece ori pe zi, dar nu este nici pe departe o nimfomana perversa, ci sufera de o boala care ii ruineaza viata. Donna Glover are 40 de ani si sufera de sindromul Kleine-Levine care o face sa se napusteasca asupra barbatilor, pofta de sex fiind de nestavilit. Ea a fost data afara de la patru locuri de munca din acest motiv si oricat ar incerca sa le explice sefilor ei ca este vorba de o boala, nimeni nu o intelege. Integral in Click.

Cada de 790.000 de dolari. O cada de baie realizata din cristal de stanca din Amazonia este cel mai scump obiect sanitar din lume. Cada, care are doi metri lungime si 55 de centimetri inaltime, costa 790.000 de dolari si a fost realizata in Italia la cererea magnatului Paolo Baldi. Ineditul obiect e cioplit dintr-un bloc de stanca de 10 tone. Integral in Cancan.

Domnii au alergat pe tocuri. In capitala Spaniei a avut loc o cursa de atletism inedita. Numerosi barbati, imbracati in haine de femeie, cu posete pe umar si peruci, au alergat pe strazile din Madrid echipati nu cu pantofi sport, ci incaltati cu pantofi si sandale cu tocuri de minimum 15 centimetri. Premiul pentru castigator a fost de 400 de euro. Integral in Cancan.

Au lansat o budinca "aromatizata" cu parul printesei Diana. O budinca "aromatizata" cu parul printesei Diana, lansata pe piata cu ocazia unei expozitii suprarealiste organizate la centrul cultural Barbican din Londra, a starnit furia fanilor acesteia. Producatorul produsului Bompas & Parr a cumparat par de-al printesei Diana de pe site-ul eBay, de la un colectionar de suvite din parul celebritatilor, si s-a folosit de acesta pentru a prepara desertul. "Pentru desertul din lapte se ia un fragment din parul Dianei, se infuzeaza in gin, dupa care acesta se amesteca cu lapte si zahar. Ideea din spatele acestui desert este de a oferi oamenilor ceva mai mult decat un borcan de budinca pe care de obicei il au pe masa la micul dejun. Am ales parul Dianei pentru ca are o reala rezonanta. Integral in Libertatea.

Sultan Kosen, cel mai inalt om din lume, vine dupa brasoveanca de 2 metri. Sultan Kosen, 27 de ani, cel mai inalt om din lume, va fi prezent, azi, in studioul emisiunii "Happy Hour" de la PRO TV, pentru a o cunoaste pe brasoveanca de doi metri care i-a picat cu tronc la precedenta vizita in Romania, ce a avut loc cu trei luni in urma. Desi cei doi se vor vedea pentru prima oara abia in aceasta seara, la 17.45, pe canapeaua lui Catalin Maruta, "lipeala" le-a fost facuta inca din aceasta primavara, de Libertatea. Atunci, reporterii nostri i-au aratat turcului-gigant, care masoara 2,46 metri, o fotografie cu Simona Elena Serban, o brasoveanca de doi metri si 106 kilograme. Integral in Libertatea.