Un vitel cu doua capete s-a nascut in Egipt. Pentru un fermier din Egipt, nasterea unui vitel cu doua capete reprezinta un adevarat "miracol divin". Sobhy el-Ganzoury a fost extrem de uimit cand, saptamana trecuta, una dintre animalele sale de la ferma a adus pe lume un vitel cu doua capete. Puiul a vazut lumina zilei dupa doua ore de chin. In urma consultatiei, medicii veterinari au declarat ca starea de sanatate a vitelului este stabila si exista sanse de supravietuire. Capetele bovinei sunt divizate simetric si prezinta patru ochi si doua guri. Din cauza greutatatii prea mari animalul nu se poate deplasa. In prezent, puiul este hranit cu biberonul de stapanii lui, informeaza site-ul Metro. Fermierul Sobhy el-Ganzoury a marturisit ca intentioneaza sa pastreze vitelul pentru a-si aminti ca "Dumnezeu este atotputernic". Integral in Libertatea.

Faze TariFoto: Hotnews

Cel mai mancacios american: a inghitit 54 de hotdogs in 10 minute. Un american este cel mai rapid mancator de hot dogs din lume. Barbatul a reusit sa dea gata 54 de hot dogs in doar zece minute. Joey Chestnut, in varsta de 26 de ani, cantareste 104 kilograme si a castigat concursul anual de mancat hot dogs, insa fara sa reuseasca sa bata recordul din 2009, cand a dat gata 68 de astfel de sandvisuri. Acesta este al treilea an consecutiv in care Chestnut castiga titlul de cel mai rapid mancator de hot dogs. Integral in Libertatea.

Un bancher rus vrea sa-si congeleze creierul pentru a trai vesnic. Innokenti Osadcii, un bancher in varsta de 35 de ani, este gata sa plateasca o mica avere unei societati de criogenie pentru a-i congela creierul dupa moarte, in asteptarea unor tehnologii viitoare care sa-i permita sa revina la viata transplantat intr-un alt corp. "Nu vreau sa mor. Niciodata. Nici peste un an, nici peste un milion de ani. In caz de deces, singura sansa este acum crioconservarea", a declarat Osadcii, citat de Agerpres, adaugand ca i-a fost intotdeauna clar ca "vampirii, paradisul sau iadul si toate celelalte lucruri supranaturale sau religioase nu sunt reale". Integral in Libertatea.

Iisus Hristos, zarit in Ungaria. Un britanic a descoperit chipul lui Iisus pe un camp din Ungaria, cu ajutorul lui Google Earth, scrie The Telegraph. Zach Evans, un barbat de 26 de ani, din Southampton, se afla in cautare de destinatii de vacanta, cu ajutorul lui Google Earth, cand a dat peste o imagine cunoscuta intr-un lan de langa Puspokladany: cea a fiului lui Dumnezeu. Integral in Click.

Cocosul care rade, noua senzatie in Indonezia. O inaripata a devenit vedeta internationala, dupa ce si-a demonstrat talentul intr-ale rasului. Cocosul, al carui cucurigu seamana izbitor de mult cu rasul unui om, a ajuns punct de atractie turistica. Fermierul Pulung Wahyu Nugroho este mandru de pasarea sa, care l-a facut si pe el cunoscut in toata lumea. De aceea, a decis sa-o crute de la taiere. Pulung crede ca inaripata, unica in specia ei, a deprins arta rasului chiar de la el. Integral in Click.

A fost tinut doi ani intr-un sicriu pentru ca nu a vrut sa le lase o mostenire! O familie din India a dovedit o cruzime iesita din comun dupa ce si-a tinut o ruda inchisa intr-un sicriu, timp de doi ani! Oamenii si-au tinut unchiul de 72 de ani, timp de doi ani, incuiat intr-un sicriu, pentru ca acesta refuza sa le lase mostenire ferma lui. Agentii de politie din Porbunder, India, au povestit ca rudele barbatului deschideau sicriul o data pe zi pentru a-l hrani pe Rajan Killaker in varsta de 72 de ani, doar cat sa il tina in viata. Opt dintre rudele batranului au fost arestati dupa ce acestia au recunoscut ca l-au torturat pe batran. Integral in Cancan.