Un marocan nu primeste cetatenie franceza pentru ca refuza sa dea mana cu femeile. Ministrul francez pentru imigratie, Eric Besson, a anuntat vineri respingerea cererii de acordare a cetateniei franceze in cazul unui marocan care refuza sa dea mana cu femeile "din motive religioase", anunta Agerpres. Mai mult, sotia marocanului poarta valul integral si refuza sa si-l scoata in prezenta barbatilor. "Aceasta persoana adopta o atitudine discriminatorie fata de femei, manifestata in special prin refuzul de a da mana cu ele, si un comportament in societate si in familie incompatibil cu respectarea valorilor republicii, mai ales cu principiile libertatii individuale si egalitatii intre sexe", informeaza Libertatea.

faze tariFoto: Colaj foto

Record! A tras un avion de 500 de kg cu pleoapele! Un chinez a intrat in Guiness Book dupa ce a tras cu pleopele inferioare un avion de o jumatate de tona, informeaza Asia News. Dong Changsheng, in varsta de 50 de ani, a reusit aceasta performanta de a misca aparatul de zbor cativa metri in mai putin de un minut, in cadrul unei expozitii din provincia Jilin, afirma Click.

Blasfemie! Iisus pe coperta "Playboy"! Renumita revista "Playboy", detinuta de magnatul american Hugh Hefner, este in plin scandal in Portugalia din cauza unei sedinte foto care il infatiseaza pe Iisus Hristos in compania unor modele dezbracate. Sedinta foto s-a dorit a fi un omagiu adus laureatului premiului Nobel, scriitorul Jose Saramago, autorul "Evangheliei dupa Iisus Cristos", care a incetat din viata anul acesta, pe 18 iunie. Conducerea centrala a publicatiei nu a apreciat insa deloc fotografiile cu pricina si a reactionat negativ. Imaginile infatiseaza un barbat cu parul lung, la fel ca Iisus, privind modele dezbracate, care sunt prostituate. In imaginea de pe coperta, Iisus tine in brate o tanara tatuata, care pare ca a murit in bratele sale, mentioneaza Cancan.

Un ciobanesc german, mama adoptiva pentru patru pui de tigru. Un caine din rasa ciobanesc german, de la Gradina Zoologica Taiyuan, China, s-a pricopsit cu patru puiuti de tigru.

Dungatii au fost nascuti pe 20 iunie, dar mamica lor nu i-a acceptat langa ea, motiv pentru care ingrijitorii i-au plasat imediat catelei care fatase si ea recent un pui, scrie Libertatea.

A vrut sa se sinucida pentru ca ii miroseau picioarele! Un barbat de 41 de ani din Calarasi s-a injunghiat in gat pentru ca mai multe persoane radeau de el ca ii miros picioarele.Valentin Lautaru se afla intr-un autocar care se intorcea din Spania si nu a mai suportat glumele colegilor din vehicul. "Colegii faceau misto de mine, ca imi miros picioarele si nu pot respira. Le-am zis sa inceteze, s-au potolit cateva minute si apoi au inceput iar, mentioneaza Cancan.

La 75 de ani alearga la 50 de grade in desert! Jack Denness va trece prin cea mai grea proba de rezistenta: va alerga 217 kilometri prin Desertul Nevada, in trei zile. Denness, care participa la maraton dintr-un motiv caritabil, detine deja recordul de cel mai batran om care a terminat aceasta cursa. Avea 70 de ani in 2005, cand a atins finisul. Organizatorii numesc competitia, care incepe la 12 iulie, "cea mai dificila cursa de alergare din lume" pentru ca vara, in desertul californian, temperatura ajunge la 50 de grade Celsius. Batranelul stie insa la ce va fi supus, scrie cotidianul "The Independent", preluat de Adevarul, scrie Click.

S-au inventat pantofii cu sireturi care se leaga singure. Blake Bevin, o americanca pasionata de stiinta, se mandreste ca a reusit sa creeze pantofii pentru lenesi. Mai exact, pornind de la o pereche de incaltari sport create de o renumita companie producatoare de echipament sportiv, Bevin a realizat pantofii ale caror sireturi se leaga singure. Principiul de functionare este relativ simplu. Articolul integral in Cancan.

Jumatate dintre utilizatoarele Facebook s-ar intalni cu persoane necunoscute. O treime dintre femeile cu varste cuprinse intre 18 si 34 de ani se conecteaza pe site-ul de socializare Facebook imediat ce se trezesc din somn, inainte chiar de a merge la baie, informeaza The Telegraph, citat de Agerpres. 50% dintre intervievate marturisesc ca s-ar intasni cu necunoscuti intalniti pe Facebook. Aproximativ 21% dintre tinerele femei intra pe Facebook in toiul noptii, iar 42% dintre ele nu au nimic impotriva in a-si posta fotografiile din momente in care erau sub influenta bauturilor alcoolice. Aproximativ 80% dintre ele se considera fericite sa fie vazute sarutandu-se cu diversi parteneri in fotografii postate pe Facebook, mentioneaza Libertatea.